Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a barátnőmről, hogy prostituáltként dolgozik. Ti hogyan reagálnátok?
Én ugyan ebben voltam és a lány most 2014 szeptember óta van együtt a pasival vagy inkább gyerekkel de ő már évek óta csinálja és átvert mindenkit akivel kapcsolatba került igy engem is.Én rájöttem hogy ezt csinálja de akkor sem vallotta be pedig meg lehetett volna beszélni,persze akkor már közben a másik gyerekkel volt és annak is ugyan úgy kamuzott mindent.
Szóval nem mondott el mindent neked sem azért ez biztos de ha téged választott akkor az jó,bár ha eddig nem tudott rendes munkát dolgozni akkor most mit fog csinálni?
Valószinű visszamegy és neked meg mást mond.
Szóval innentől a bizalom eléggé megrendült de egy esélyt talán megérdemel ha tényleg veled van.
Gondolkozásmód.
Szeretem? Igen Nem
El tudom fogadni, h ez a múltja, s a jövője mostantól más lesz? Igen Nem
Nem olvasom végig a válaszokat, inkább kérdezek.
Hogy érzed, vagy-e olyan erős, hogy ezen túllépj, illetve a kapcsolatotok megéri-e azt az energiát és befektetést, hogy túllendüljetek ezen?
Ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy, lépj ki belőle.
Ha érzel magadban erőt, akkor kezdjetek tiszta lappal. Nehéz lesz, bitangul nehéz lesz, mert ez alapjaiban ingatja meg az egész felépített párkapcsolatotokat.
Ha értékeled a kapcsolatot, és az igen mellett döntesz, akkor is szükséges lehet egy párkapcsolati terápia vagy hasonló, mert ezt ketten (vagy egyedül) nagyon nehéz lesz feldolgozni.
A kapcsolat ér annyit, egy percig sem gondolkoznék ezen, ha nem érne. Csak hát ez egy baromi nagy csalódás...ezt nem lehet szavakkal kifejezni. Pont mielőtt megtudtam ezt, beszélgettem egyik barátommal, hogy igen őt tudom elképzelni, hogy a gyerekem
anyja legyen, hogy közös életünk legyen. Milyen szakembert lehetne ezügyben megkeresni? Én is így vagyok ezzel, hogy ezt ketten nehéz, ezért is fordultam első sorban névtelenül hozzátok.
Én azonnal kidobnám az tuti...bármennyire szeretem ez nem férne bele...ez megcsalás,még akkor is ha ez "munka"...ezen felül amilyen személyiséget kerestem az nem egy k***vában van meg...ő a könnyebb utat választotta, nem tisztességes munkával akart keresni, hanem a testével...gondolom a szellemi munka már nem menne neki ennyire...
és ha most a könnyebb utat választotta, ki tudja mikor fog újra elcsábulni...vagy csak 1-1 alkalomra a könnyű pénz miatt...
22F
Két hónap után mondta el... szerintem komolyan vesz téged.
Nem tudom én mit tennék, de ha valami új életet kezd tán küzdenék magam ellen is ha egyszer szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!