Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült a barátnőmről, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a barátnőmről, hogy prostituáltként dolgozik. Ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Évek óta nem írtam ide, viszont most annyira összetörtem, hogy bízom a segítő kommentjeitekben. 2014 szeptembere óta vagyok együtt ezzel a lánnyal, tegnap előtt vallotta be nekem, hogy mivel foglalkozik...Hihetetlen alibit talált ki egész idő alatt, bár az elmúlt két napban volt időm gondolkozni, és tulajdonképpen mindig ott volt előttem a "válasz", csak hát a rózsaszín köd. Mielőtt velem összejött azelőtt 1 hónappal kezdte el. Amikor elmondta a körülményekhez képest jól fogadtam, végighallgattam, sétáltam vele tovább, ezernyi kérdés fogalmazódott meg bennem, a közös múltunk minden napja, a sok alkalom amikor siettem érte "munkába"...Ezt megemészteni lehet? Elfogadni? Vagy mi a jó szó erre? Esetleg ti voltatok már ilyen szituációban? Ha igen, mit tettetek?
2015. dec. 2. 10:55
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
64%

El lehet fogadni ha zaros idon belul abbahagyja.

En igy voltam a paromnal. Igaz o rogton tudta mit csinalok.

Ez a 'munka' szetszedi az ember lelket.

Es nem orommamor. Orultem h abba tudom hagyni.

2015. dec. 3. 12:37
 32/46 A kérdező kommentje:
Egyelőre ott tartok/tartunk, hogy abbahagyta, és valami közös vállalkozáson törjük a fejünket. Én pedig rágodom, próbálkozom ezzel megbírkózni, sokkal egyszerűbb lenne, ha ez előttem történt volna, de az hogy most november 30-ig 1 év 2 hónapig hazugságban éltem, ez tör össze a legjobban. Meg látjuk, hogy az idő múlásával hogyan változnak bennem a dolgok, aztán mindenképpen beszámolok nektek.
2015. dec. 3. 14:46
 33/46 anonim ***** válasza:

Mondjuk en nem tudram volna ennyi ideig hazudni.

Volt egy masik kapcsolatom ahol egy honapig birtam taetani magam.

Mondjuk en tul oszinte tipus vagyok.

2015. dec. 3. 15:21
 34/46 anonim ***** válasza:
19%

Ó te szegény szerelmes lovag, jöttél sírni erre a k_urva oldalra idegen embereknek mert a ribizlid más virslijét is kóstolta?

FELRÖHÖGTEM ÉN IS

2015. dec. 3. 15:54
 35/46 anonim ***** válasza:
56%

"Mondjuk en nem tudram volna ennyi ideig hazudni.

Volt egy masik kapcsolatom ahol egy honapig birtam taetani magam.

Mondjuk en tul oszinte tipus vagyok."

Ez mondjuk durva. Ha nem lennél túl őszinte, akkor sosem mondtad volna meg te sem, hogy minden nap 5-en megdugtak? Ne vicceljünk már.

2015. dec. 3. 15:58
 36/46 anonim ***** válasza:
85%

Meg vagy te örülve kérdező!? Közös vállalkozást indítani ha még azt se tudod túlteszed-e magad a dolgon?

Pénzügyileg hozzákötnéd magad olyan emberhez aki a pénzért a testét is odaadja és aki képes volt ennyi ideig hazudni. Ez komoly?

Ha nem jön össze és szakítotok akkor nap mint nap beszélnetek/találkoznotok kell majd. Ha új kapcsolat lesz biztos örülni fog a barátnő, hogy az ex az üzletfeled.

De vegyük ki az érzelmeket. Nézzük üzleti szempontból. Neked mi a pénzhez való hozzáállásod? Gondolom egy nyereségesen működő vállalkozást akarsz. Gondolom Kft. vagy egyéni vállalkozói formában. Te hajlandó lennél olyan üzletpolitikára ahol a cél (haszon) szentesíti az eszközt? Mert a barátnőd úgy tűnik igen. Egy ember nem tud kifordulni magából. Más a munkahelyi maszk, az hogy nem mutatok érzelmet meg más ha valaki gátlástalan. Az ember nem tud meghasadni ha a munkában gátlástalan az a magánéletben is az.

2015. dec. 3. 18:02
 37/46 anonim ***** válasza:
54%

"Egyelőre ott tartok/tartunk, hogy abbahagyta, "

Igen? És ezt mire alapozod? Azelőtt is folyton hazudott!

Nem (csak) az a gáz, hogy mit csinált. Ha arról hazudott volna folyamatosan, hogy szereti a túrós tésztát az is durva lenne, mert egy folytonos hazugságban éltél.

Amit elhallgatott az meg nyilván durva is.

Ezek után közös vállalkozás? Ki fog forgatni mindenből. Mondjuk ezek után én azt mondom, meg is érdemled!

2015. dec. 3. 19:12
 38/46 anonim ***** válasza:
A leírás alapján biztosan van személyiségzavara a lánynak.
2015. dec. 4. 14:28
 39/46 anonim ***** válasza:
0%

Elgondolkoztatott ez a topic. En egy nagymama koru no vagyok aki igencsak megprobalt az eletben sok olyan dolgot amitol masok rogton leajulnanak a szekrol ha mint tisztesseges nagyi ezt elmeselnem nekik.

en a kovetkezot gondolom: vannak olyan szerelmek amik kibirnak mindent. Szo szerint mindent. Betegseget , megcsalast, qurvasagot MINDENT. Ez a lany,a te baratnod olyan lany aki profi es szet tudja valasztani a munkat a maganeletetol, mert barmennyire is furcsan hangzik ez egy munka a legosibb foglalkozas amit a nok uznek. Neked azon kell elgondolkoznod nagyon alaposan, hogy el tudnad e fogadni hogy ezt a munkat a lany tovabb folytassa, annak ellenere hogy neked mast iger. Meg is fogom indokolni ha erdekel. Ezt a szakmat nagyon konnyu elkezdeni es ha jol megy (anyagilag) annal nehezebb abbahagyni. Amikor a baratnod "dolgozik" annak a vilagon semmi koze a ti szerelmetekhez az erzeseitekhez HOZZAD.

Olyankor az agya kikapcsol teszi automatikusan a dolgat, es kozben lehet hogy arra gondol hogy el kene vinni a tisztitoba a nagykabatot vagy estere jo lenne elmenni pizzazni stb. NINCS JELEN. Olyan mint egy automata. Ha eleg eros lelku no akkor egyszeruen attol a pillanattol hogy a kuncsaft kilepett az ajton mar meg se ismerne ha valahol latna. DE. A penz nagy ur es lehet hogy o meg nem erzi azt hogy abba kellene hagynia.

Egy ilyen kapcsolatot akkor szabad tovabb folytatni ha nemcsak azt tudod feldolgozni hogy eddig ezt csinalta hanem azt is ha folytatni akarna. Ha folytatni akarj akkor ezt nem fogja neked tudni elmondani cask akkor ha te eleve felhozod ezt es valoban kepes vagy elviselni hogy o ezt a munkat akarja tovabb csinalni.

Ha tenyleg OSZINTEN ugy erzi a lany hogy be tudja es akarja fejezni akk0r a te helyedben orulnek es nem gondolnek arra amit itt paran "izleses" modon dorgoltek az orrod ala. Ha nem tudod feldolgozni akkor szepen koszonjetek el egymastol mert elobb utobb ugyis tonkre megy a viszonyotok.

Bezarolag mondanek meg valamit. Az hogy valaki prostitualt azert az mert penzt fogad el erte. Ha ugyanennek a lanynak elotted mondjuk 100 vagy ennel tobb ferfi lett volna ingyen az eleteben azt jobban fel tudod dolgozni? Mert nincs am tul nagy kulonbseg hidd el! Csak eppen annak a lanynak akkor szeretoi, baratai, hapsijai voltak igy meg ugyfelei, kuncsaftjai akik ugyanazert amit egyik lany ingyen csinal o penzt fogadott el. Mert az a lany aki 100 pasival lefekszik mondjuk 3 ev alatt nem rosszabb es nem jobb mint a hivatasos csak eppen vigasztalhatja magat azzal hogy o ingyen osztogatta azt amit mas penzert arul. Kivancsi leszek a dontesedre, sok szerencset kivanok mind a kettotoknek a tovabbi eletben.

2015. dec. 14. 10:14
 40/46 anonim ***** válasza:

Nagymama kor ide vagy oda, hülyeségeket beszélsz. Szerinted ha több párja volt valakinek az egy lapon említhető a prostival?

Csak mert ha szerinted nincs túl nagy különbség aközt mint ahogy egy ember a párjával bánik és aközt ahogy a prostival bánik akkor igen sz@r kapcsolataid lehettek. Már bocs, nem személyeskedni akarok, de hogy lehet ekkora baromságot mondani? Sok ügyfél nem is emberként tekint rájuk. A csaj meg pénzért csinálja, nem érzelemből mem azért mert kívánja hanem egyszerűen ennyire becsüli magát. Persze egy párkapcsolat se tökéletes, de normális esetben legalább tisztelet meg bizalom van a felek közt no meg szerelem.

Ha meg kicsit is szagonlál az iparhoz tudnád, hogy ez a munka legerősebb lelküeket is kikezdi. Nincs olyan, hogy ne lenne hatással valakite ha pénzért hempereg másokkal. Eléggel találkozok a munkám miatt.

2015. dec. 14. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!