Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a barátnőmről, hogy prostituáltként dolgozik. Ti hogyan reagálnátok?
A feffiak penz nelkul csinaljak ezt nokkel. Az miert jobb? Amigy elitelem a prostitualtakat. Na meg az is rosszabb, ha mondjuk megcsal vagy szeretoje van melletted. Szerintem maradj vele es legalabb vehet sajat lakast. Mert te sajnos az eletben nem fogsz sajatot venni hitel nelkul. Ez a valosag. Gondold at: a keves fizetesed jobb? Hogy lenne gyereketek?
Az agyban legalabb nem bena. Biztos, h mindig elvezni fogod. Ez is nagy szo manapsag.
Kérdező, nekem is lenne egy kérdésem: az mégis hogyan fordulhat elő, hogy több mint egy év alatt nem vetted észre a dolgot, vagy legalábbis nem fogtál gyanút?
Azt írtad, hogy 2014 óta ismered, az elég sok idő a lebukáshoz vagy gyanús jelekhez.
Kérdező, ha te ez így el tudod fogadni, akkor a világ legnagyobb balekja vagy. Komolyan túl tudsz lépni azon, hogy napi 4-5 ember használta az összes testnyílását, élveztek a seggébe,szájába, puncijába; este pedig te nyalogathattad a ismeretlenek ge***vel borított részeit. Elnézést, hogy ennyire bunkó vagyok, de én teljesen kiakadtam ettől a kérdéstől.
Egyébként említetted, hogy mondott számot. Csak kíváncsiságképpen...Mi volt az a szám? Bár szerintem igencsak elfelé kerekített.
"Két hónap után mondta el... szerintem komolyan vesz téged."
Kár, hogy nem 2014 van. Egyébként úgy sem lenne normális dolog. És nagyon finoman fogalmaztam.
2-Essel teljesen egyet értek. Annyit tennék még hozzá, hogy ezt szerintem nem lehet elfelejteni. Ha meg is bocsájtod ott fog lenni az agyad egy kis zugában. Eszedbe fog jutni valahányszor veszekedtek valahányszor csalódsz benne.
Vagy "csak" örök tüske lesz, vagy szépen csendben megmérgezi a kapcsolatot.
Azonkívül örökre a feje fölött lesz. Ha a párod neked is. Honnan tudod, hogy nem készültek felvételek, mikor már egy rejtettkamera megvehető egy tablet áráért? Bármikor zsarolható lesz. Bármikor felismerheti egy volt ügyfél. Gyereknek később mit mondotok, anyu mit dolgozott/dolgozik?
Személes benyomás: én nem tudom elválasztani a szexet az érzelmektől azt hiszem pont ezért nem tudom megérteni, hogy képes valaki ezt csinálni, úgy hogy szeret valakit. Az meg az én gyomrom is megüli, hogy az ügyfél spermája még meg se száradt a gumiban (jobb esetben) ő meg rohan hozzád csókod adni...
Nem akarom elítélni, az ő élete biztos megvoltak az okai (bár elmondása alapján szerintem nem volt indokolt). Összegezve, nálam ez a kapcsolat végét jelentené.
"Viszont most már abbahagyja, ez 100%."
Aha, persze... Ugyanúgy hülyít téged most, mint eddig.
Mert van két eset:
1. Valaha prostiként dolgozott, megvoltak az okai, stb. Elfogadod vagy sem, mindenkinek van múltja.
(Mondjuk akkor is necces, hogy mentek az utcán/villamoson és szembe jön valami undorító tróger és felismeri, megkérdezi, hogy dolgozik-e még, és így tovább, de mondjuk elfogadot.)
2. De van a másik eset, mégpedig az, hogy nemcsak hazudott, hanem teljesen hülyére is vett téged.
Az előzőek már kifejtették, úgy ment hozzád, hogy előtte pár órával még mások g*cije folyt rajta (igen, direkt vagyok undorító). Mások retkes, túrós faszát szopta és utána veled csókolózott.
Na, ha ezeken túl tudsz lépni, akkor valóban egy óriási balek vagy, a férfinem szégyene.
Remélem ez kellően "segítő komment" volt, és pár év múlva majd úgy gondolsz vissza erre, hogy ez segített kimászni egy megalázó helyzetből.
Költözzetek el jó messzire, ahol senki nem ismeri majd fel. Különben lépten nyomon azt fogod figyelni, hogy ki súg össze a hátad mögött.
Én írtam az elején, hogy az egyik ismerősöm elvett egy ilyen csajt. Túltette magát rajta, mert szereti, de biztos nem volt könnyű. Neked kell érezni, hogy képes vagy e rá, látod, hogy a többség hogy áll a dologhoz, ezzel kell együttélni. Ha szereted, akkor egy próbát megér, max nem jön össze. De csak ha felhagy a szakmával. Tudod hogy szól a mondás, k.r.vából lesz a legjobb feleség.
Azért majd írd meg, hogy döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!