Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült a barátnőmről, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a barátnőmről, hogy prostituáltként dolgozik. Ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Évek óta nem írtam ide, viszont most annyira összetörtem, hogy bízom a segítő kommentjeitekben. 2014 szeptembere óta vagyok együtt ezzel a lánnyal, tegnap előtt vallotta be nekem, hogy mivel foglalkozik...Hihetetlen alibit talált ki egész idő alatt, bár az elmúlt két napban volt időm gondolkozni, és tulajdonképpen mindig ott volt előttem a "válasz", csak hát a rózsaszín köd. Mielőtt velem összejött azelőtt 1 hónappal kezdte el. Amikor elmondta a körülményekhez képest jól fogadtam, végighallgattam, sétáltam vele tovább, ezernyi kérdés fogalmazódott meg bennem, a közös múltunk minden napja, a sok alkalom amikor siettem érte "munkába"...Ezt megemészteni lehet? Elfogadni? Vagy mi a jó szó erre? Esetleg ti voltatok már ilyen szituációban? Ha igen, mit tettetek?
2015. dec. 2. 10:55
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
14%
"bízom a segítő kommentjeitekben" már ettől felröhögtem, de a kérdés elolvasása után is eleresztettem egy kárörvendő kacajt
2015. dec. 2. 11:05
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Barmennyire fajna, szamomra ez a kapcsolat veget jelentene. Az okokbol lehet valogatni. Több, mint egy even at hazudott neked, raadasul nem is arrol, hogy valojaban nem is szereti a SciFi-ket. Munkanaponkent több pasival feküdt le mig te arra vartal, hogy összebujjatok. Minden vedekezes ellenere barmit elkaphattal! Valaha meg tudnal bizni benne? Vegül miert mondta el? Felt, hogy lebukik, furdalja a lelkiismeret, esetleg ö is a veget latja a kapcsolatotoknak es rad akarta hagyni a szakitast? Gondolj arra, hogy barmerre mentek, minden nap nagyobb esely van arra, hogy olyasvalakivel talalkozzatok, aki igenybe vette szolgaltatasait. Esetleg valamelyik haverod is jart nala? Kollegad? Sajnalom, de ebben csak fajdalmat latok a szamodra, de te döntöd el, hogy lassan akarsz szenvedni vagy, amit ajanlok neked, minel hamarabb tultenni magad ezen.
2015. dec. 2. 11:15
 3/46 A kérdező kommentje:
Én a rosszindulatúságod után sem kívánom neked, hogy ilyen történjen veled.
 4/46 anonim ***** válasza:
54%

Két nagy kérdés van: Szeretitek e egymást, és h rajta mennyire látszik, h külőm tudja e választani a lelki és a testi dolgokat?

Plusz kérdések:

Miért csinálta? (szüleinekvkellet a pénz, neki tanulmányokra, albérletre, vagy unalomként?)

Sikerült meg is tartania belőle valamennyit, vagy ami meg is maeadt volna az előzőek után azt elszórta bulira, ktalra, drogra, kozmetikumokra?

Ez után is folytatni akarja? (mi vele a célja? (az eddigiek, vagy esetleg az eljövendő létének a pénzügyi megalapozása?)

5/46 anonim ***** válasza:
58%

A kérdés az,hogy a lány továbbra is szeretné folytatni az ősi mesterséget vagy azért számolt be róla mert meg szeretne változni?Úgy vettem ki a szavaidból,hogy nem lebukott hanem önként mondta el,de miért tette?

Valamilyen luxus prostituált volt,vagy bárki számára elérhető?

2015. dec. 2. 11:20
 6/46 anonim ***** válasza:
66%

Ezt neked kell eldönteni, hogy tudsz -e, akarsz -e együttélni ezzel a dologgal.

Nekem van egy ismerősöm, aki elvett egy ilyen lányt.Persze a csaj felhagyott a dologgal.

2015. dec. 2. 11:21
 7/46 A kérdező kommentje:
Azért mondta el, mert 100%-ig őszinte alapra akarta helyezni a kapcsolatunkat, és ezzel tényleg bizalmat fektetett belém, mert se a szülei, és 3 barátját kivéve más sem tudja. Reagálhattam volna úgyis, hogy most megyek és minden ismerősének kitálalok, de nem, mert szeretem, próbálom keresni a megoldást. Csupaszív lány, és tipikusan nem az, akire ránézel és megmondod. Az a fajta ember vagyok, aki optimista, próbálom a rosszban is a pozitívumokat megtalálni. Mondtam neki, hogy többet ne csinálja, és mondta, hogy engem választ, nem pedig a temérdek pénzt...Tudni kell rólam, hogy egy átlagos alkalmazott vagyok munka téren, tehát ez is nagy szó.
2015. dec. 2. 11:21
 8/46 A kérdező kommentje:
Elmesélt mindent, hogy hogy csöppent bele...először csak erotikus masszázst vállalt, de erre egyrészt nem is volt akkora kereslet, meg nyílván látta, hogy a körülötte dolgozó lányok jóval többet vállalnak, és ezáltal keresnek is. Az első két hétben sokszor elsírta magát, aztán tudott átkapcsolni az agyával, hogy szétválassza a munkát és a magánéletet. Úgy mondta, hogy amint kilép azon az ajtón, ő úgy fogja fel, mintha meg sem történt volna. Hogy arra a kérdésre is válaszoljak, mi volt a célja: megalapozni az életét, 2-3 évig akarta volna csinálni, saját kertesházat venni...
2015. dec. 2. 11:27
 9/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te döntöttél. Szeretitek egymást.

Persze azért az is kérdés,h mivel 2-3 évre tervezett, és céllal, mennyire tudja a célját alább adni. Meg h te mennyire ismered magad. Hosszú távon se fogod a szemére vetni?

2015. dec. 2. 11:34
 10/46 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Egyelőre a barátaimmal sincs kedvem találkozni, mert látni fogják rajtam, hogy van valami, és ez továbbra sem lesz publikus dolog...Az a baj, hogy eddig ugye ment mindenféle szex témáról, meg mindenről a viccelődés, most meg már facebookon meg mindenhol olyan képeket/dolgokat látok, amik ezt felhozzák bennem. Ez is főleg a kérdésem, hogy milyen gondolkodásmóddal lehet ezt megemészteni/felfogni/elfogadni?! :/
2015. dec. 2. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!