Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hiány! Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy 16 éves duci fiu vagyok.Nincs önbizalmam.
És ha sportolnák,lefogynák,szerintetek vissza jönne az önbizalmam?
2010. márc. 21. 18:43
1/13 anonim válasza:
nem a külsö a fontos ha nem a belsö
ne változ meg másokért:)
L/16
2/13 anonim válasza:
Hát nem a gép előtt kéne csücsülni hanem mozogni, egészségesen étkezni! Akkor biztosan nagyobb önbizalmad lesz.
3/13 anonim válasza:
Én miután elhíztam, elfogyott az összes önbizalmam. Majd sportoltam, lefogytam és visszajött.
4/13 anonim válasza:
Szerintem kezddj el fogyni, mármint sportolni, aztán az majd hozza az eredményt. Első sorban magadért kell lefogynod, nem másokért, mert ha te elfogdod magad, amit csak akkor lehet, ha rendben vagy kivúl-belűl egyaránt, akkor mások is elfogadnak. És ha elfogadtak, akkor már nem lesz önbizalomhiányod. Tapasztalatból mondom.
6/13 anonim válasza:
Noss! kérlek ne higgy el mindent a lányoknak, most azt mondja a belső számít de gondolom ezt már te is hallottad milliószor, belső belső csakis s belső... Nem!! A külső + a belső mind a 2-ö számít. Szóval igen menj szépen sportolni focizni vagy futni vagy konditerembe, és meg fog nőni az önbizalmad. Nem kell kőkemény kigyúrt csávónak lenned, csak a pocakocska kicsit tűnjön el. Maradhatsz picit mackós azt pár lány szereti is. De lényeg ne ülj otthon, menj sportolni egészségesebb leszel a szexet is tovább bírod majd, mert most max az újaid az edzettek a sok gépezéstől. Szóval hajrá irány sportolni kicsit fogyni emberi formád legyen és máris máshogy fogod érezni magad, és a másikm, hogy emberek között leszel.
7/13 anonim válasza:
sportolNÉK* lefogyNÉK* !! :D egyébkéntmeg tényleg kamu hogy a lányoknak nem számít a külső ... igenis számit... de kevés nő az aki inkább a duci srácokra gerjed ugyhogy én is azt ajánlom hogy sportolj... ha nem tudod mit akkor adhatunk ötleteket 14L
8/13 anonim válasza:
Persze hogy visszajönne!!! Amit a tükörben látsz az büszkeséggel tölthet el vagy porig sújthat.
Emellett:
Letölt, meghallgat, megfogad, és lesz önbizalmad!
9/13 anonim válasza:
Louise L. Hay-Éld az életed én elolvastam emg szerettem magam és a kg nem változtak de sokkal többen láttak szépnek csinosnak most h tovább olvasom sokkal vékonyabb lettem mert tovább léptem a fejlesztési részre.
olyannak látnak amilyennek gondolod magad ;) szeresd magad ne fecséreld el az életed arra h a kűlsődön aggótsz biztos van akinek ígytetszel.;)
sok sikert.!!
14L
10/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!