Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hiány. Vagy csak unalmas vagyok?
Gyakran van az, hogy msn-en vagy akár életben is nem tudok mit mondani a barátomnak. Vele nem tudok ugy beszélni mint mondjuk a legjobb barátnőmmel.Ezért gyakran érzem magamat olyan helyzetben, hogy talán unalmasnak tart. Már rákérdeztem azt mondta nem vagyok az. Nem tudom hogy higyek-e neki.Nagyon szeretem nem akkarom elvesziteni.De viszont 15kmre lakok tőle. Egy iskolába járunk de jelenesetben szünet van és hiányolom.Azt mondta neki is hiányzok de egyiknap [bocsánat a csúnya kifejezését]le se sz*rt.És máskor mindig irta msnen hogy szeret... most nem tette meg.Rettenetes félek.És érzem hogy sápadok és az ájulás keringet ha erre gondolok.Ez mirét van ? Segítsetek mit tehetek ez ellen.Félek... kérlek mielőbbi választ szeretnék. =[
Előre is köszönöm. 17/L
Figyu, én 6 éve vagyok a párommal, az MSN nekünk se megy, de ettől jól megvagyunk.
MSN en max linket küldünk, vagy fontos dolgot 2 percben lerendezzük, nem tudunk azon éjszakákat átcsacsogni.
Egyszerüen az online chat témákon már túl vagyunk, sokkal inkább a testiség, és a közös programok mozdítanak minket előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!