Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hiányos lánnyal mi a teendő?
Barátnőm, 14. Az utcán a férfiak megfordulnak utána. 9/10. De kövérnek tartja magát, és ha mondom neki, hogy nem így van: "Ezt csak te gondolod így."
Emiatt szégyellős is. Nem tudja úgy elengedni magát mikor vetkőztetem, "nem tetszik magának".
Mit tegyek, hogy feloldjam a gátlásait?
Elírtam, 15 :-D Én 16 vagyok, ő a 3. barátnőm. Ő még szűz.
A 9/10-et arra írtam, hogy jól néz ki.
Szeretném, ha a kérdésre válaszolnátok. Szeretjük egymást.
Hogyan oldhatnám fel a gátlásait?
(Shanana, te 18 éves biszex létedre ne bírálj másokat ;-))
Nagyképűséget érzékeltél az írásomból? :-D
Az ilyen típusú kérdéseknél vissza szoktak kérdezni, hogy még szűz? Ő az első bnőd? stb... Ezért írtam :-)
Szeretném ha segítenétek.
18 éves biszex létemre miért ne kritizálhatnék másokat?:)
Nem annyira látom az összefüggést.
Nem állítom, hogy tökéletes lennék, szóval ugyanolyan jogon ítélkezhetek, mint te felettem. :)
Éljen a tolerancia.
Nem csak az én szememben 9/10. A haverjaimnak is bejön, és a ffiak is utána fordulnak (Nem öltözik k**vásan).
Csak azt kérdezem, hogy egy önbizalom hiányos jócsajjal mi a teendő. Kérlek ne írjatok olyant, hogy nem is jócsaj, stb. Képzeljétek el:
Mit tennétek, ha az aktuális barátnőtök nem lenne megelégedve a testével, miközben a teste mégis jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!