Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ma veszekedés közben ellökött erősen szándékosan, a földre estem, fogtam a karját rángattam, hogy figyeljen már rám és beszéljük meg a problémát, mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Hamar mérges lesz,de ma meg ijedtem tőle,ilyen még nem volt?2015. nov. 29. 14:05
11/15 anonim válasza:
Milyen igaz, hogy a szerelem vak, de azért elővehetnéd a józan eszedet is néha, én biztos, hogy megmondanám neki, hogy ha nem fog működni köztünk a kommunikáció stb akkor elfoglak hagyni, mert így nincs értelme folytatni. Ne legyél már azért a szaros lábtörlője, tisztelni kéne és becsülni, hogy főzöl rá és kimosod a szaros gatyáját. Legyen már minden nőnek egy kis tartása és önbizalma.
12/15 anonim válasza:
Szerintem is nagyon át kellene értékelned a kapcsolatod! Biztos szükséged van erre?!
13/15 anonim válasza:
Próbáld meg higgadtan átgondolni, hogy próbáltad meg neki elmagyarázni a problémát. Lehet, hogy ő felesleges felhánytorgatásnak érzi, ami nem visz előre, mert folyton emiatt veszekszel vele. Vegyél elő egy papírt, Írd le, mit szeretnél neki mondani, olvasd vissza és gondold át aszerint, hogy te hogyan reagálnál erre, ha mondjuk neked mondanák ezt.
De amit leírtál, elmérgesedett kapcsolatra utal, azt is át kellene gondolni higgadtan, hogy vajon neg lehet-e ezt javítani. Az, hogy napokig nem is szól hozzád, elég elkeserítő. Hisztivel biztos nem fog megoldódni a baj.
14/15 anonim válasza:
Érzelmi zsarolásnak hívják amit csinál. Anyámnak is ez a módszere, sosem tudtam miért vagyok éppen bűnös. Értékelés át a kapcsolatot.
15/15 anonim válasza:
Gondolom ez kölcsönös lehet, ha te sem veszed figyelembe az ő érzékenységét. Ezért lehet ilyen egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!