Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veszekedés után a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedés után a barátom nagyon szótlan, miért ilyen? Többi lent 20/L

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon durván összevesztünk, ma írtam neki h sajnálom, igyekezni fogok a továbbiakban, ő is kb ezt írta, nemrég átjött, jó kedvvel jött be, de olyan szótlan volt utána, még mondtam is neki, hogy nagyon szótlan mondjon valamit. Ezen kívül hozzátenném, hogy húzott oda magához, ölelgetett, puszilgatott, így nem értem. Gondolom a tegnapi vita után kicsit feszült a helyzet, éreztem is, próbáltam ezt azzal oldani, hogy mosolyogtam, beszéltem neki stb. Gondoltam arra is, hogy lehet szexhiánya van, mert nekem már pár napja megvan és nem volt kb semmi. Mi lehet a probléma? Nyugtassatok meg, hogy ez megfog oldódni nem nagy ügy. Barátom 21.
2015. nov. 12. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert nem cumiztad le őt engesztelésképpen, azért ilyen kis mufurc. :] Máskor pipázd le.
2015. nov. 12. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem pár ilyen elég, hogy kiábránduljak egy nőből és utána annyi... szexelni meg mensi alatt is lehet és jó is.
2015. nov. 12. 19:07
 3/7 A kérdező kommentje:
az a gáz, hogy nem az első vitánk volt. de a legdurvább.
2015. nov. 12. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát lehet kiábrándult... és érthető, ha így van. Ostobaság, hogy "ha szeret nem ábrándul ki". Pont az ilyenektől tud elmúlni a szeretet, a csalódottság miatt.
2015. nov. 12. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:

első volt, akkor honnan tudod, hogy a legdurvább. Hisz nincs mihez hasonlítani.

Egy dolgot nem lehet önmagához hasonlítani.

2015. nov. 12. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Min vesztetek össze amugy
2015. nov. 12. 23:09
 7/7 A kérdező kommentje:
mondtam neki hogy olyan, mintha leszarna, neki minden nap sok dolga van nekem meg sok szabadidőm es ebből volt a vita ilyenek, de tobbszor is feljott mar ez a téma, na es a vegen mar kb mindent egymas fejéhez vágtunk.
2015. nov. 13. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!