Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam a barátomban, ezek után mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz helyzetben voltam és összevesztem a szüleimmel és persze úgy lett vége, hogy én bőgtem és ideges voltam ők pedig beràgtak rám nagyon. Mondtam a barátomnak cseten, hogy nagyon rossz a kedvem és mondtam neki, hogy összevesztem a családommal erre ő írt egy kérdőjelet és válaszra sem méltatott. Ezek után persze ki is voltam akadva és csak még rosszabb lett a kedvem és elköszöntem tőle, nem is próbált marasztalni egyszerűen csak írt egy sziát és ki is lépett. 15L2015. nov. 16. 20:14
1/7 anonim válasza:
Legalább leírtad neki, min vesztetek össze a kérdőjel után? Nyilván erre akart rákérdezni.
2/7 A kérdező kommentje:
Arra írta a kérdőjelet, hogy írtam neki, hogy azért lehetne kicsit megértőbb mert előtte is ezt csinálta
2015. nov. 16. 20:24
3/7 anonim válasza:
Könyörgöm! Ne facebookon éljégek az életeteket
4/7 A kérdező kommentje:
Nem is ott éljük. Csak minden este csetelünk mert ha másképp nem tudjuk, akkor így beszélgetünk
2015. nov. 16. 20:38
5/7 anonim válasza:
Kategória failed --> Felnőtt párkapcsolatok
Error
6/7 Fish1 válasza:
Szerintem a kérdőjel arra utalt, hogy írjad, mi történt.
7/7 Fish1 válasza:
Vagy ha ennyire nem érdekled, akkor minek vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!