Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem a tanáromba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a tanáromba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már vagy 1 éve beleszerettem az irodalmom tanáromba aki nem mellesleg az igazgatóhelyettes.Én nemsokára 15 leszek ő már 52éves.Egyáltalán nem néz ki annyinak mint amennyi.Olyan 40 évesnek tűnik.Felesége és 2 gyereke van.Mindenkinek "udvarolgat" nekem is volt egy két pillantása.Nem tudom valahogy engem rögtön meg fogott az inteligenciájával és a viselkedésével.Tudom hogy nem lehet köztünk semmi már annyiszor próbáltam őt elfelejteni más fiúkkal ismerkedni de egyszerűen nem megy.Mivel ő az igazgatóhelyettes mindennap látom és nem megy ki a fejemből.Mindig rá gondolok és ha nem vagyok vele azt érzem hogy hiányzik.Ez az utolsó évem az általánosba.Ne gondoljatok rólam rosszat mert tényleg nem tehetek róla.Nem tudnátok valamit tanácsolni mit tegyek?Vagy hogy verjem ki a fejemből?Lécci csak normálisakat írjatok!
2010. márc. 21. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Maradj továbbra is szerelmes bele ( PLÁTÓI!!!) legalább nem fekszel össze felelőtlenül valakivel! Később amikor nem látod olyan sürüen, remélhetőleg elfelejted.
2010. márc. 24. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet apa komplexusod van? Amúgy majd kinövöd.Nincs ezzel semmi baj.Maradjon meg plátóinak,és aztán felnősz érzelmileg egy kapcsolathoz. Ez is hasonló,mint a sztárokba szerelmesedés.
2010. márc. 24. 15:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, jóban vagyuk az apukámmal és tök jó fej is.Amúgy meg én tisztában vagyok vele hogy házas és hogy van két gyereke és nem is akarom ezt tönkre tenni neki.De valahogy mindig rágondolok ő jár az eszembe és már komolyan azt várom hogy mikor láthatom.Egyszerűen nem tudom elfelejteni.:( És köszönöm ezeket az értelmes válaszokat amiket egyesek adnak... inkább tartsd meg magadnak! -.-
2010. márc. 24. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!