Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtenned ha nem derulne ki?

Figyelt kérdés
Parkapcsolatban elok!Ha soha,biztosan soha nem derulne ki,lefekudnetek almaitok nojevel/pasijaval??Csak egyetlen alkalommal!!
2010. márc. 20. 21:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy kerülni kell az embereket és görcsösen vigyázni. Azzal nem lenne bajom, ha ránézne más nőkre, és objektíven, nyálcsorgatás nélkül mondana véleményt róluk.
2010. márc. 22. 20:29
 22/34 anonim ***** válasza:
Úgy értem, nem is kellene vigyázni, mert akkor is biztonságban lennének az érzelmei, ha tíz lány mászna rá egyszerre.
2010. márc. 22. 20:30
 23/34 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon a szex sem megcsalás, ha nincs benne szerelem. A biológia az biológia:) Én kevésbé is bánnám, mintha mellettem másról álmodoznának.
2010. márc. 23. 16:45
 24/34 anonim ***** válasza:
Én megtenném ha SOHA nem derülne ki :D
2010. márc. 29. 00:33
 25/34 anonim ***** válasza:
Az álmaim netovábbját nem hagynám ki!!! Életem végéig bánnám utána. Na persze azt is ha megtenném, de az előzőt jobban. :)
2010. márc. 29. 00:41
 26/34 anonim ***** válasza:
73%

Hülye kérdés, 0 pont.

Ha nem a párod az álmaid nője/pasija, akkor jobb ha most ott is hagyod.

Amúgy én nem tenném meg. Lehet bennem van a baj, és maradi vagyok, de én hűséges vagyok és az ellenkező nemet szeretem.

Üdv

2010. márc. 29. 01:07
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

ma 01:07

Biztos hogy neked is van egy izgató vágyálmod amit személyhez tudsz kötni és ez nem a barátod kell hogy legyen.

2010. márc. 29. 01:28
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem tenném meg. Tükörbe sem birnék nézni.
2010. márc. 29. 08:23
 29/34 anonim ***** válasza:
42%
Ilyet is csak egy kis sz*r láma tizenéves kérdezhet.. Aki Brad Pitt vagy ha pasi akkor Angelina Jolie képére végzi az önkielégitést és még azt se tudja miaz a szeretett és a másik irányába hüségésnek lenni -.- b*aszná a k*urva isten meg,csak azért vagyok azzal akit szeretek nem érdekel más,nekem a párom álmaim nője.Sajnálni tudom azt aki nem igy érez a párja irányába az egy nyomorék kis sz*r talicska !!!
2010. márc. 29. 09:03
 30/34 anonim ***** válasza:
74%

Én soha sem csaltam meg a barátnőmet mert nem éreztem azt hogy nekem másik nő kellene rajta kívül! Az más kérdés hogy ő megtette :S ! de ez van..hűséges típus vagyok ugyanakkor én sem vagyok vak és megnézek egy jó csajt én is az utcán de nem érzem azt hogy nekem le kellene feküdnöm vele mert van mellettem egy olyan valaki, akit szeretek és viszont szeret!

Ha viszont te megteszed akkor minek vagy a párodda? Ha tényleg szeretnéd akkor ilyenen nem gondolkodnál!!

2010. márc. 29. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!