Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés! Mi lenne, ha ezt csinálnám? Te megtennéd? Miért?
Tehát mégegyszer: SZIGORÚAN ELMÉLET, nem akarom megtenni!
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha csinálnék egy hamis msn-t, egy idegen lány képével, és felvenném a barátomat, majd elbeszélgetnék vele, esetleg próbálnék vele flörtölni. Nem vagyok rá féltékeny, csak kíváncsi lennék, hogy beszélget egy idegen lánnyal - aki esetleg még szép is.
Te megcsinálnád ezt a pároddal? Ha igen, ha nem, miért? Milyen ember szerinted, aki ilyet csinál?
ui.: még mindig elmélet, és egyáltalán ne tervezek semmi hasonlót :)
uui.: azért szögezem le ilyen sokszor, hogy elmélet, mert vannak analfabéták az oldalon, akik egyből elkezdenének oltani, pedig szándékomban sincs semmi ilyesmi, csak ilyen hülyeségeken filózós alkat vagyok :)
Aki ilyet csinál az féltékeny,nem is kicsit,már a beteges felé hajló.Másrészt egyszerű empátia és máris megérted,hogy mit érezne a barátod,ha így becsapnád.
Gondolj bele abba,hogy veled teszi ezt és esetleg idegen,jóképű srác képével irogat neked szépeket,amik neked jól esnek megköszönöd,de eszed ágában sincs megcsalni vele a párod.A barátod viszont kiakad,hogy miért flörtölsz idegen sráccal és leleplezi magát.Nem durranna el az agyad és küldenéd melegebb éghajlatra,hogy a nénikéjével szórakozzon?
Ha megköszöni a bókokat, abban még nincs semmi szerintem, és igen, semmi rossz nincs abban sem, ha valaki levelezik valakivel. :)
Én úgy "terveltem" ezt a dolgot, hogy két-három alkalom után nem is lépnék fel a kamu msn-nel, és nem is mondanám meg a páromnak, hogy én voltam, amiről nem tud, nem fáj neki alapon :) Én bízok benne, hogy nem lenne semmi extra, így tuti megmondaná, hogy barátnője van, bocsi. :) Legalábbis remélem, hogy ez lenne :D
Azért is elméleti a kérdés, mert azért talán egy icuripicuri egészséges féltékenység lehet, hogy mégis bennem van és talán félek, hogy mégis lenne bármi... Persze józan ésszel tudom, hogy nem, de azért... na :D :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!