Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elméleti kérdés! Mi lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés! Mi lenne, ha ezt csinálnám? Te megtennéd? Miért?

Figyelt kérdés

Tehát mégegyszer: SZIGORÚAN ELMÉLET, nem akarom megtenni!

Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha csinálnék egy hamis msn-t, egy idegen lány képével, és felvenném a barátomat, majd elbeszélgetnék vele, esetleg próbálnék vele flörtölni. Nem vagyok rá féltékeny, csak kíváncsi lennék, hogy beszélget egy idegen lánnyal - aki esetleg még szép is.

Te megcsinálnád ezt a pároddal? Ha igen, ha nem, miért? Milyen ember szerinted, aki ilyet csinál?

ui.: még mindig elmélet, és egyáltalán ne tervezek semmi hasonlót :)

uui.: azért szögezem le ilyen sokszor, hogy elmélet, mert vannak analfabéták az oldalon, akik egyből elkezdenének oltani, pedig szándékomban sincs semmi ilyesmi, csak ilyen hülyeségeken filózós alkat vagyok :)

2010. márc. 20. 22:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

én csináltam ijet. jol ráb@sztam, szakitottunk, mert hát eléggé érdekes dolgokat irt, am még az elejét el akartam neki mondani h csak szivatás, csak irt 1-2 dolgot ami nem naon tetszett.

(azotakibékültünk)

16/L

2010. márc. 20. 22:55
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
ezt mondom hogy ha nyomozok az baj de az nem gáz hogy meg akar csalni ti meg itt lázadtok mert annak adtok igazat aki azt írta h őt nemérdekli hogy van-e valakije csak jól érezze magát
2010. márc. 20. 22:56
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

A bókos dolog csak példa volt,érzékeltetni akartam,hogy ez nem a Kész átverés című műsor,ez rosszul is elsülhet.Képzeld bele magad az ő helyébe!Te szeretnéd,ha téged tesztelnének és vizsgáztatnának hűségből?

Hidd el,ha meg akar csalni,akkor meg fog.Akkor is,ha megfeszülsz,ha pedig nem,akkor csak saját magadat hozod szar helyzetbe,ő pedig csalódni fog benned.

Lehet,hogy azzal nyugtatod magad,hogy ez egy egészséges féltékenység,pedig nem az.Ez egy szimpla baromság,amire rámehet a kapcsolatod.Ha már megfordult a fejedben,hogy esetleg megcsalna,akkor ott gond van és inkább dolgozz azon,hogy stabilabb,kiegyensúlyozottabb legyen a kapcsolatotok,hogy ne is akarjon elhagyni és megcsalni téged,mert tőled és nálad mindent megkap,amire csak vágyhat.A féltékenység még sosem vezetett jóra,felejtsd el!

2010. márc. 20. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:
46%
én simán megtenném, senkibe se lehet megbízni 100 %-osan. Meg legalább szórakoznék egy jót. L
2010. márc. 20. 22:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Biztos kibírnád, hogy nem mondasz neki semmit, ha esetleg olyanokat ír vissza, ami neked nem tetszik? Mert én nem bírnám ki, hogy ne szóljak semmit a dologhoz, az tuti.
2010. márc. 20. 23:01
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Én nem tenném meg a barátnőmmel, nagyon gerinctelen dolog:S
2010. márc. 20. 23:03
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
az a helyzet hogy engem tesztelhetne mert nem csalnám meg
2010. márc. 20. 23:19
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
kíváncsiságból miért ne...mondjuk nekem még nem jutott eszembe ilyesmi, mert egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, sőt...gyűlölöm ezt a fogalmat mert a psim meg teljesen az :( szóval kíváncsiságból lehet, de ha belemenne se tenném szóvá neki, max egyszer, ha megvádolna vmivel lenne mivel visszavágni... viszont ha vki azért csinál ilyesmit, mert betegesen féltékeny,és mindenáron ellenőrizgetni akarja a párját, annak a k..a anyját....
2010. márc. 20. 23:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az az idegen lány éppen nem lenne az esete.
2010. márc. 20. 23:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem tenném meg, mert nem tartom korrekt dolognak a másikat a háta mögött tesztelgetni. Ráadásul ha rájönne kitörne a 3. világháború. Ráadásul igaza is lenne.
2010. márc. 21. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!