Pizza kérdés! Caftosabb lenne ha így csinálnám?
Figyelt kérdés
Nagyon beszivja a tésztám a szószt amit ráteszek a pizzára.
Jobb lenne ha nem a nyers tésztára, hanem a félig már megsült tésztára kenném rá a szószt?
Úgy értem kinyújtom a tésztát, berakom a sütöbe kicsit sülni és mielött teljesen kész azelött teszem rá a szószt.Szerintetek igy nem szívja meg magát annyira a tészta hogy alig marad szósz a végén?
2009. aug. 29. 10:13
1/7 A kérdező kommentje:
akarom mondani szaftosabb ..lol nem tudom hol járok :D
2009. aug. 29. 10:14
2/7 anonim válasza:
Én mindig úgy sütöm, hogy kicsit elősütöm a tésztát és utána rakom rá a feltétet. Ha pedig kevésnek találom a szószt rajta, akkor még nyomok rá kechupot amikor eszem.
3/7 anonim válasza:
hát nem tudom h attól jobb lesz- e de azt tudom hogy nekem a mamám csinálta régen azt hogy olajat kent a szósz alá , és azt beszívta a tészta, ettől nem lett száraz, és a szósz is megmaradt :)
4/7 anonim válasza:
anyunak segítettem csinálni, elösször olajat kentem rá, utána pedig a szószt.
5/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy mikor nyújtom a tésztát olajos a kezem igy tuti nem szivja be a szószt.
Na ezt jól megmondtam, de érted biztos...:)
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2009. aug. 29. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!