Edény (a kérdés rövid, magyarázat hosszú)?
Kaptam egy szakácskönyvet, mert imádok sütni (süteményt) és úgy gondolták a rokonok, hogy most már szeressem meg a főzést is (főételek elkészítését is), de sajnos a receptek 3/4-e megköveteli a kuktát, legalább is szerintem az lehet az a bizonyos "lassú főzőedény". Nekem ilyenem sajnos nincs, és így nem merem kipróbálni a nekem tetsző recepteket, felesleges pénzem meg jelenleg nincs, hogy rohanjak kuktát venni... :(
Na, szóval, lehet ezt mással helyettesíteni? És akkor hosszabb ideig kell abban főznöm majd a húst, vagy hogyan csináljam?
Mázzal bevont rövidkaraj:
Hozzávalók:
-fél kg bébirépa
-4 szelet csontozott rövidkaraj
-225 g sárgabaracklekvár
Elkészítés:
Lassú főzőedényben főzzük.
1. Helyezzük a répát az edény aljára. Tegyük rá a húst, és kenjük rá a lekvárt.
2. Zárjuk le az edényt, és alacsony fokon 8, magas fokon 4 órán át pároljuk a húst.
Ennyi a recept.
Szóval, nem tudom, hogy most akkor miben csináljam és mennyi ideig pároljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!