Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés! Mi lenne, ha ezt csinálnám? Te megtennéd? Miért?
Figyelt kérdés
Tehát mégegyszer: SZIGORÚAN ELMÉLET, nem akarom megtenni!
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha csinálnék egy hamis msn-t, egy idegen lány képével, és felvenném a barátomat, majd elbeszélgetnék vele, esetleg próbálnék vele flörtölni. Nem vagyok rá féltékeny, csak kíváncsi lennék, hogy beszélget egy idegen lánnyal - aki esetleg még szép is.
Te megcsinálnád ezt a pároddal? Ha igen, ha nem, miért? Milyen ember szerinted, aki ilyet csinál?
ui.: még mindig elmélet, és egyáltalán ne tervezek semmi hasonlót :)
uui.: azért szögezem le ilyen sokszor, hogy elmélet, mert vannak analfabéták az oldalon, akik egyből elkezdenének oltani, pedig szándékomban sincs semmi ilyesmi, csak ilyen hülyeségeken filózós alkat vagyok :)
2010. márc. 20. 22:38
21/22 anonim válasza:
igen nem korrekt, de megcsalni az korrekt ugye? és még neki áll feljebb ha lebukik hogy tényleg megcsal, holott a nyomozással nem ártotta de a megcsalás nagyobb bűn
22/22 anonim válasza:
Ha az derül ki,hogy nem csalná meg? Akkor ki a szemét,a srác vagy a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!