Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alkalmad lenne a kedvenc sztároddal eltölteni egy romantikus éjszakát, megtennéd?
Tudom, hogy nem túl valóságszerű, de tegyük fel, hogy odajön hozzád a kedvenc sztárod, és azt mondja, hogy csak veled akar eltölteni egy éjszakát. Mit mondanál?
Ha nem lenne barátod/barátnőd/házastársad, akkor igent mondanál?
És ha lenne?
És ha nemet mondanál az együtt alvásra, akkor meddig mennél el? Egy csók még belefér? Vagy csak egy közös vacsora?
Hmm..mondjuk Jeremy Irons elol nem menekulnék el :D
DE: csak egy vacsora, meg beszélgetés, ami beleférne..
Ugyhogy... Jeremy, merre vagy??? :D
Jelenleg a kedvencemnek mondhatnám Selena Gomezt. Igaz, biszexuális vagyok, de nem feküdnék le vele, meg semmi ilyesmi. Szerintem, csak csajos dolgokat csinálnánk: Vásárlás, sok beszélgetés, meg ilyesmi :D
A férfi sztárok közül meg Szalay Csongor, a TheGrenmából. Vele sem tennék semmi olyat. Beszélgetnénk, ellennénk, és megkérném, hogy tanítson meg gitározni. Ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!