Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtenned ha nem derulne ki?
azt hiszem, megtenném. biztos furdalna a lelkiismeret, de valamit valamiért :P
28/N
Mindenki aki azzal jön, már maga a kísértés is megcsalás... ennél oštobább kijelentés kevés létezik. Sokatok felnőtt, racionális nő, reális és életrevaló szemlélettel - a párkapcsolatokat mégis fehér lovon vágtató hibátlan hercegekkel képzelitek el, legyen akár tervezgetés, akár a mostani párotok jellemzése. És éppen ezért nem ti vagytok buták, ez nem titeket minősít, hanem ezt a berögzült társadalmi normát.
Az ember nem tökéletes, és ez a legnagyobb szerencséje, különben ritka unalmas lenne az élet. Az a férfi, aki azt mondja, hogy nem néz meg egy más nőket, az
1) vagy hazudik
2) vagy bebuzult melletted
3) vagy impontens, fejben vagy testben
4) vagy ezek kombinációja, és úgyszint hazudik
Egy egészséges férfira hatással van egy vonzó nő látványa, egy érzékien nyitva hagyott ajak, egy feszes és szép comb az utcán vagy egy kellemes dekoltázs a recepcióslányon... és ehhez nem kell hűtlen szemétládának lenni, sem perverznek, sem csalfa gazembernek, egy egyszerű biológia.
Az embereknek végre fel kéne fogniuk, hogy az igazi hűség nem az, ha szemellenzővel, begubózva haladok és keresztet vetve kilométerekre kerülöm a másik nem képviselőit, hogy urambocsá', nehogy kísértésbe essek. Az a leghitványabb és leggyengébb elmenekülés, az olyan mint az alkoholista, aki rózsafüzért morzsolgat egy kocsma előtt... attól hogy nem megy be, az még nem leszokás.
Az igazi hűség az (szerintem), ha a párom igenis nyitott szemmel jár, engedem neki hogy gondolkozzon, hogy szabad akarata és póráz nélküli mozgástere legyen, ÉS MINDENNEK ELLENÉRE engem választ. Hiába nagy a kísértés, hiába vonzó a másik krapek, hiába gazdagabb vagy kigyúrtabb,m akkor is velem akar lenni, és azért van velem, mert szembesült a kinti világgal, és önszántából akar engem. A rácsok mögötti rabról sem derül ki soha, vajon ártalmatlan-e azt emberekre. Nekik nem is jó szabadságot adni... de akit szeretsz, és akivel bizalmon alapul a kapcsolatod, azzal ebből nem lehet gond.
21/F
Hát... nálam ez pont forditva akadt^^
nemvagyok rá büszke, elég szar érzés, de pár éve megcsaltam álmaim nöjét:S bár indokom is volt rá, de ak is szar... a lány azota se tudja, és ennek volt már 4éve.. félig megbántam, félig nem:D de kinek mi adja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!