Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli férfiak: ti összejönnétek egy 15-18 éves lánnyal? És ha igen, mi célból?
18:26
á mostmár éértem. De akkor nem csak az évekről van szó. Hát, remélem találsz egy megfelelőt.
az én barátom 32 éves én 17.nekem ő volt az első,senkivel nem volt komoly kapcsolatom előtte,türelmes volt velem és nem sürgetett semmit.3 hónapja eljegyzett.
bár sajnos a legtöbb férfi csak szexuális tárgynak tekinti a fiatalabb lányokat.
én kb 1hónappal múltam el 18 mikor összejöttem páromal, minden ok, társként (is) tekint rám, a szex az meg naon jó :) bár egy kicsit több mint 30.., de minden tökéletes!
19/L
Én nekem most volt barátnőm, ő 18 én 20. Úgy láttam az ő részéről csak fellángolás volt, és még nem nőtt be a feje lágya hiába 18.Nem becsült meg eléggé. Én már komolyabb dolgokban gondolkodtam mint ő. Neki még életcélja sincs.
Én ha 30 lennék nem jönnék össze tízenévesekkel, érettebb gondolkodású férfiak már inkább a komolykapcsolatot szeretnék, meg ami utána van család alapítás, házasság, együttélés stb. Egy 15-18 éves csaj még javában bulizgat elvan mint a befőtt és csak játszik az érzésekkel. Nem tudja mekkora csalódást okoz a 30 éves férfinak ha az nagy reményeket fűz hozzá.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:40 :
ezért nem akarok huszonéves éves fiúval járni, mert még csak ennyi eszuk van mint neked :)
21/L
22:10-esnek:
Nézzük már meg, hogy hány 30-as férfi egyedülálló még, és hanyan szeretnének közölük gyereket néhány éven belül.... Szeretnek ők nagyon függetlenek lenni, és a többségüknek esze ágában sincs komoly kapcsolatot kezdeni! Azért, mert sokukban nincs meg az a megérett gondolat, hogy mostantól részben megszűnik az "én", és lesz helyette "mi", és a felelősségtudat sincsen meg bennük nem hogy mások, hanem sokszor saját maguk iránt sem.
Én még csak egy 20 éves lány vagyok, de biztosan tudom, hogy nem kezdek olyannal, akitől nem akarok semmi komolyat, és nem is hitegetem hónapokon/éveken át, hogy "persze, majd hozzád megyek, csak még nem készültem fel!", és hasonlók.
23:36
így van.
azért mondok ennyi mindent mert abszolút nincs tapasztalatom mi? Gondolod.... nem 1 nem 2 hanem számtalanul sokkal ismerkedtem meg és mindig normálisan álltam a dolgokhoz.
Dehát te is elég barom lehetsz 21 évesen!
20/F
04-02 17:40
Ezt hány lányra alapozva jelented ki? Szerintem rosszul válogatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!