Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli férfiak: ti összejönnétek egy 15-18 éves lánnyal? És ha igen, mi célból?
Tegnap 20.55
Na te pont az vagy aki ne osztogasson tanácsokat.Szerinted egy 15 éves nőiesebb,mint egy 20 éves nő? Sok tapasztalatod lehet 28 éves korodra,ha így gondolkozol.Gondolom a korod béli nők is komplexusokat ébresztenek benned.
ma 10:19
Én általános példát írtam te szegény! Nem kőbevésett ez az általánosítás! Igenis sok tapasztalatom van ezügyben. Sok huszonéves ellustul hájasodik, hanyag tartása és rossz alakja lesz. Nem azt mondom hogy 15 évesen minden passzol de sokkal több jóalakú csaj van köztük.
Bennem semmilkyen nő nem ébreszt komplexusokat, de gondolom magadból indulsz ki!
Én még csak 20 vagyok. De annyiszor megbántam már a kis 15-19 !!!!! 19 évesekkel is hogy már untig unom a 20 alatti csajok felfogását és gondolkodásmódját. Abszolút nem jövőtervezőek és maradiak. Semmi életcél, csak úgy tegünk-lengünk kapcsolatból fenntart -engem- típusuak. Addig se unatkozzon... kb így vannak vele. Felszedni egy 15 évest vagy nálam fiatalabbat kb 18 évest??? Hát mondom miért nem....
1. rohadtul nincs türelmem nyavajogni hogy sikerüljön vele a szex....
2. tiszta égés vele elmenni bárhova (teszem azt rokonjaimhoz ismerőseimhez Ők mit szólnak hány éves?) nah és ezt tűrni és poénként felfogni mások oltogatásait....
3. Nincs kedvem magamat hülyének nézetni.
4. Nincs kedvem megint azért aggódni vajon megfog-e csalni, esetleg le-e fogja szärni a fejem?
5. Számára fontosabb a hajfestés.
6. Számára fontosabb: tiszta új forgács legyen a hörcsöge ketrecébe.
7. Számára fontos talizni Zsuzsikával vajon össze jött-e Robival.
8. Számára fontos a shoppingolás.
9. Dave azt mondta neki hogy nem áll jól rajta a DC cipőcskéje ezért most nem akar velem szexelni, mert szar kedve van.....
10. Még mindig ott tart, hogy meglegyen töriből a kettese ez miatt nem akar talizni és nem ér rá.
11. Minden apró szärság az ő kis megszokott életébe fontosabb mint Én.
és még sorolhatnám mik azok a sok kis apró tényezők amik már untig unalmasak és hol itt-ott felbukkannak sőt szinte 1. nap talin (randin) ezek túlnyomó része kiderül a csajról.
Ha valaki Önmagára ráébredt a felsorolt tényezők/események közt, miért nem lennék 15-18 éves lánnyal akkor az csak a véletlen műve.
Nem általánosítok. Hanem TÉNY. Ez van. 15-19 éves lány a 80-as évekbe volt divat hogy már tud dolgozni és ellát egy háztartást. Ha arról volna szó: barátnőm vagy légyszi segíts takarítani ezt azt... tutira nem ér rá. Nekem meg nem csak szexre kéne egy barátnő. Hanem előttem az élet szeretnék egy autót, vásárolni komoly dolgokat, akár saját megélhetést biztosítani. Mi új ötlettel tudna nekem előrukkolni egy 15-18 éves csaj?.
Azt hiszitek hogy a barátnő abból áll átmegyek hozzá és megdu.om???
Azt is max heti 1x....
Nah ne nevettesetek.
Alig ha van ellenpélda. 1000000:1-hez arány hogy nincs igazam, de biztos van kivétel. És tutira van közületek itt olyan aki azt mondja nincs igazam és neki áll vitázni. Nyugodtan én ráérek.
20/F
Előző vagyok. Kedves másik 17:40-es válaszoló (az egyik én vagyok)!
Hidd el, a 20-on, 30-on éves nők között is sok ilyen van.
30/F
20/F -vagyok
17:42 --válaszoló.
Biztos. Persze alap 20-30 éves közt is van komolytalan és életképtelen felfogású. Mert ugyebár a kérdező azt kérdezi mi célból jönnénk össze vele, én leírtam de azt is miért nem.
Gondolom nem úgy kezdődik betölti a 20. évét és zsippsz-zsuppsz megszólal reggel: Komoly vagyok! Mától nem baromkodok :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!