Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli férfiak: ti összejönnétek egy 15-18 éves lánnyal? És ha igen, mi célból?
"Csak azt sajnálom, hogy azt hiszitek, hogy egy 17 éves lány (most azért mondok 17-et, mert ennyi vagyok éppen) csak a szexet akarja, és még abszolút nincs véleménye a világról... Hát figyelj, én alapból nem a szexszel kezdeném, mert még szűz vagyok, szal nekem még ilyen tapasztalatom nem volt."
"Hát mondom miért nem....
1. rohadtul nincs türelmem nyavajogni hogy sikerüljön vele a szex...."
17:40-es válaszom.
Szóval. Van egy 20 év alatti csaj tökmindegy ribanc vagy sem. Szűz vagy sem. Ígyis úgyis be kell valahogy fűzni szexet is szeretnék. Ugyan is nem csak a kezét akarom fogni a barátnőmnek mint a dedóba. A csaj is tisztába legyen ezzel a ténnyel, hogy egy kapcsolatban 15-30 éves akár mennyi.... Kell a szex. Viszont ebből azt akarom kihozni, ha már összejöttem vele akkor bízzon meg bennem és ne nézzen "mint a többi"-nek. Mert én egy egyediség vagyok, ahogy te is az vagy és a 3. is az meg mindenki saját egyediség.
Szerintem előbb megbízna bennem egy 20 feletti komolyabb hozzá állású csaj mint egy fiatalabb még inkább tanuló, ez által nekem már elfogyna a türelmem az amugy is fárasztó hülyeségeit hallgatni és megjegyezni ez mellett bírjak ki melette hónapokat. Mert ő ezzel nekem "bizonyítani" akar. Állítása szerint ha nem ribanc. Oké nem ribanc. Viszont bizonyíték: engem várattat. És az én érdekeimet ki nézi????? Hümm??? Én meg nem vagyok az a típus hogy otthagyom ha 1. nap akár de lefeküdne velem. Ezt én hogyan bizonyitsam be egy 15-18 évesnek?
20/F
hát... én 16 évesen szerettem kikezdeni idősebb férfiakkal, és asszem az tetszett nekik, h még fiatal vagyok és ártatlan. kb olyan mintha visszahoznád az elvesztett fiatalságukat :D hmmm abban nem vagyok biztos h egyenrangú felek lennétek...
Arról meg igazán nem tehetnek a 18 éves lányok, h 20/F éretlen csajszikat szedett fel. És arról se, hogy olyan lány kell neki, akit a nap 24 órájában magáhozrendelhet.
18.L
Én 28 néves vagyok,férfi.Nincs gyerekem.Ismerek egy 16 éves csajt nagyon jó barátom.Érett gondolkodású bár azért néha elszáll vele a ló ha buliba iszik.De attól még értelmes csaj.Tehát igy társként el is tzdnám képzelni de azért 18 alatt nem kezdek ki senkivel.Arra akarok kilyukadni,hogy egy 15-18 éves csaj is lehet érett gondolkodású.Egy 30 éves férfinek meg azért min.18 éves b.nője legyen.Alatta szerintem gáz.Meg egy olyan idős férfi biztos nem csak a szexet akarhatja hisz ha talál egy
csajt akkor azt meg akarja tartani.Én magamból indulok ki de biztos vannak kivételek.
18:16
ebből is látszik hogy nem hozzám illő csajokat találtam. Még 20-on feletti bnőm nem volt. Így a dolgokat amiket állítottam több mint valószínű inkább szemszög kérdése. Talán más pasi a helyembe megelégedett volna velük. Én nem. Én nem más vagyok hanem Én vagyok. Azért nem jövök össze tinikkel mert nincs kedvem nyavajogni. Nekem fontos hogy a bnőm a társam legyen és ha éppen a bankba 2.5 órát sorba állok akkor azt ne elmeséljem neki 20 mp alatt hanem legyen ott velem és tudja mi az hogy megszenvedni minden utolsó szarságért ami a lakásban található. Szívesen lekötném az életem egy lánnyal aki tudja mi az hogy valamit közösen megszerezni. Úgy van értéke a dolgoknak. De én egy tini lánytól ezt nem várhatom el. Mert tudom hogy nyűgösek. tini lány komolytalan inkább úgy fogalmaznék: fiatalos pasinak való aki még fiatalos életet él. Nem nekem. Szeretek bulizni szeretek kikapcsolódni de most nem arról van szó milyen az életem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!