Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 év körüli férfiak: ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüli férfiak: ti összejönnétek egy 15-18 éves lánnyal? És ha igen, mi célból?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 18:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem egy ébredéssel kezdődik! Van a mai fiatal lányok között is értelmes, de érdekes módon a mostani fiatal fiúk v.hogyan ritkábban kezdenek csendesebb, szelídebb, szolidabb külsejű fiatal lányokkal (értsd: olyannal, aki normálisan viselkedik utcán is és tthon is, és nem vakolattal fedi be az arcát és a haját, és nem mutogatja magát)..... Szóval a hiba nem csak az egyik félben van....
2010. ápr. 2. 18:01
 22/42 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy összejönnének ilyen korú lányokkal, hiszen sokról meg sem lehet mondani, hogy még csak 15! De a felfogással lehetnek gondok szerintem... Azért gondolj bele, egy 30 éves dolgozó, egyedülélő férfit, nem hiszem hogy egy 15 éves lány csak úgy oda megy ahova akar, együtt élnének stb stb.. De persze a szívnek nem lehet parancsolni nyílván... Éshát 30 éves férfi 5 év múlva lehet szeretne családot gyereket, de egy 15 éves lány még 5 év múlva is majdhogy tini:) És annak aki itt a külsőről beszél, hogy azért jó a 15 éves mert jobb az alakja mint egy 20 évesnek...hát mintha az a 20 már 40 lenne úgy beszélsz! De akkor nállad a külső a minden, az már lényegtelen, hogy egy gyerekkel vagy együtt... Egy 20 éves lány is iszonyatosan fiatal még, ne viccelj!! Én 23 vagyok, de nem vagyok sem gyerekes, sem elhízott... De mégis van különbség hogy én vagyok együtt 30körüli pasival vagy egy 15 éves. Szerintem semmi jó nincsen gyerekekkel szexelni, pláne nem járni...
2010. ápr. 2. 18:02
 23/42 anonim ***** válasza:
67%
Én 15 évesen menekültem volna egy középkorú férfitól, ha a nőt látta volna bennem.
2010. ápr. 2. 18:06
 24/42 anonim ***** válasza:
77%
18:06-osnak: Egy 45 éves férfi már középkorú. Egy 30-as férfi még nem!
2010. ápr. 2. 18:09
 25/42 anonim ***** válasza:
33%

"Csak azt sajnálom, hogy azt hiszitek, hogy egy 17 éves lány (most azért mondok 17-et, mert ennyi vagyok éppen) csak a szexet akarja, és még abszolút nincs véleménye a világról... Hát figyelj, én alapból nem a szexszel kezdeném, mert még szűz vagyok, szal nekem még ilyen tapasztalatom nem volt."

"Hát mondom miért nem....

1. rohadtul nincs türelmem nyavajogni hogy sikerüljön vele a szex...."

17:40-es válaszom.

Szóval. Van egy 20 év alatti csaj tökmindegy ribanc vagy sem. Szűz vagy sem. Ígyis úgyis be kell valahogy fűzni szexet is szeretnék. Ugyan is nem csak a kezét akarom fogni a barátnőmnek mint a dedóba. A csaj is tisztába legyen ezzel a ténnyel, hogy egy kapcsolatban 15-30 éves akár mennyi.... Kell a szex. Viszont ebből azt akarom kihozni, ha már összejöttem vele akkor bízzon meg bennem és ne nézzen "mint a többi"-nek. Mert én egy egyediség vagyok, ahogy te is az vagy és a 3. is az meg mindenki saját egyediség.

Szerintem előbb megbízna bennem egy 20 feletti komolyabb hozzá állású csaj mint egy fiatalabb még inkább tanuló, ez által nekem már elfogyna a türelmem az amugy is fárasztó hülyeségeit hallgatni és megjegyezni ez mellett bírjak ki melette hónapokat. Mert ő ezzel nekem "bizonyítani" akar. Állítása szerint ha nem ribanc. Oké nem ribanc. Viszont bizonyíték: engem várattat. És az én érdekeimet ki nézi????? Hümm??? Én meg nem vagyok az a típus hogy otthagyom ha 1. nap akár de lefeküdne velem. Ezt én hogyan bizonyitsam be egy 15-18 évesnek?

20/F

2010. ápr. 2. 18:14
 26/42 anonim ***** válasza:
86%

hát... én 16 évesen szerettem kikezdeni idősebb férfiakkal, és asszem az tetszett nekik, h még fiatal vagyok és ártatlan. kb olyan mintha visszahoznád az elvesztett fiatalságukat :D hmmm abban nem vagyok biztos h egyenrangú felek lennétek...

Arról meg igazán nem tehetnek a 18 éves lányok, h 20/F éretlen csajszikat szedett fel. És arról se, hogy olyan lány kell neki, akit a nap 24 órájában magáhozrendelhet.

18.L

2010. ápr. 2. 18:16
 27/42 anonim ***** válasza:

Én 28 néves vagyok,férfi.Nincs gyerekem.Ismerek egy 16 éves csajt nagyon jó barátom.Érett gondolkodású bár azért néha elszáll vele a ló ha buliba iszik.De attól még értelmes csaj.Tehát igy társként el is tzdnám képzelni de azért 18 alatt nem kezdek ki senkivel.Arra akarok kilyukadni,hogy egy 15-18 éves csaj is lehet érett gondolkodású.Egy 30 éves férfinek meg azért min.18 éves b.nője legyen.Alatta szerintem gáz.Meg egy olyan idős férfi biztos nem csak a szexet akarhatja hisz ha talál egy

csajt akkor azt meg akarja tartani.Én magamból indulok ki de biztos vannak kivételek.

2010. ápr. 2. 18:17
 28/42 anonim ***** válasza:
Ja még annyi,hogy általában 23-24 évesnek néznek.Mondjuk ez még előnyöm is.(Előző voltam)
2010. ápr. 2. 18:20
 29/42 anonim ***** válasza:
31%

18:16

ebből is látszik hogy nem hozzám illő csajokat találtam. Még 20-on feletti bnőm nem volt. Így a dolgokat amiket állítottam több mint valószínű inkább szemszög kérdése. Talán más pasi a helyembe megelégedett volna velük. Én nem. Én nem más vagyok hanem Én vagyok. Azért nem jövök össze tinikkel mert nincs kedvem nyavajogni. Nekem fontos hogy a bnőm a társam legyen és ha éppen a bankba 2.5 órát sorba állok akkor azt ne elmeséljem neki 20 mp alatt hanem legyen ott velem és tudja mi az hogy megszenvedni minden utolsó szarságért ami a lakásban található. Szívesen lekötném az életem egy lánnyal aki tudja mi az hogy valamit közösen megszerezni. Úgy van értéke a dolgoknak. De én egy tini lánytól ezt nem várhatom el. Mert tudom hogy nyűgösek. tini lány komolytalan inkább úgy fogalmaznék: fiatalos pasinak való aki még fiatalos életet él. Nem nekem. Szeretek bulizni szeretek kikapcsolódni de most nem arról van szó milyen az életem.

20/F

2010. ápr. 2. 18:26
 30/42 A kérdező kommentje:
Én meg csak annyit mondok, hogy valaki az idősebb nőkért jön lázba, valaki a fiatalabbakért, de én az utóbbit tapasztalom többet a környezetemben (és itt most nem éppen a kérdésbe leírt korokra gondolok, hanem pl. 22-23 éves 32-33 évessel).
2010. ápr. 2. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!