Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudna megszabadulni ebből?
Szóval a barátnőmrol irnék. Nagyon rossz kapcsolatban van benne. Van 2 GYEREK. ÉN CSAK UGY NEVEZEM VÉRSZIVO KAPCSOLAT.
Ahol tudja megalazza. Helyette megy a boltba semmi önnàlló gondolata nem lehet. Nem ad neki pénzt sose egyft sem. Ha elmegy valahova a gyerekkel hiába sirnak hogy vegyen egy túró rudit nem tudja mert sose ad neki pénzt arra sek hogy elintezze a munkaugyibe a papirjait.
Van mikor rendes vele ölelgeti de a másik pillanatban már ő a legszemetebb ku......:(
Mivel ellehetetleniti az életét ezért biztos jövedelmet nem tud felmutatni. Nem tudja mit csinaljon lestivta már az összes energiát róla.
Hát ez a ember még arra sem ad neki hogy miután lement a gyese elintezze a papirokat. Mintha élvezné hogy mindig kunyeràl tőle pénzt.
Mintha felemelő érzés lenne neki. Velem sem beszél már mert én mindig munlàra biztatom és boldog életre.
Menjen el a szüleihez, barátaihoz, rokonaihoz, valakihez, aki befogadja egy időre, amíg rendbe jön, elintézi, amit kell és keres munkát.
Vagy álljon a sarkára és igenis menjen el dolgozni, akkor is ha a férfi ellenzi. Mondjuk én ilyen kapcsolatban nem szeretnék maradni, de hát ez is egy megoldás, de mindenképpen neki kell tenni valamit, magától nem fog megoldódni a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!