Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolatban élnétek vagy inkább egyedül (25+)?
Biztos voltatok már olyan szerelmesek, h inkább kitartottatok a másik mellett, pedig nem érdemelte meg és nem akartatok vagy féltetek lépni. Nekem is volt már ilyen, ezért nem volt olyan egyértelmű, h az egyedüllétet válasszam, ami helyes lett volna.
Inkább 25 év felettiek válaszát várom!
Korotokat és nemeteket írjátok le, légyszi!
De jöhet a sztori is :)
köszi!
Inkább egyedül.
Sajnos nem mertem meglépni, a rossz kapcsolat ellenére is nagyon szerettem, aztán négy év után megcsalt.
22/f
egyedül.soha ne feledd,a szerelem meg a sajnálat között nagy különbség van.és dönteni tudni kell!!!
23/ff
Én 9 éve vagyok együtt a férjemmel.A kapcsolatunk elég rossz.Most jutottam el oda hogy magammal is törődjek.Rettenetesen önző!Csak a lányunk miatt vagyok még vele mert nagyon apás.Inkább egyedül élnék a lánykámmal mint egy ilyen kapcsolatban.
29/N
19:38
Szerintem is, ugyanez van a szexkapcsolatokkal is, csak ott még az az alapvető zavar is befigyel, hogy a legtöbben valójában lelki intimitásra, viszont mivel nem tudják, hogy kell azt kialakítani és életben tartani, összekeverik a testi intimitással (dugás). Tipikusan ezek azok a nők is, akik egy dugás után "szerelmesek" lesznek a pasiba. Persze nem szerelmesek, hanem akkora a lelki kötelék iránti vágyuk, hogy egy dugásba is belelátják a szeretetet, kötődést (vagyis a lelki intimitást).
Még a mai huszonévesek is, akik párkapcsolatot akarnak, nagyon gyakran válogatják a potenciális partner-jelölteket, és azt hiszik, hogy azért nem jön össze, mert egyik sem megfelelő, pedig igazából ők nem tudnak egy érzelmi köteléket létrehozni és elmélyíteni.
22.11 - rátapintottál a lényegre, én is ilyen vagyok, pedig lassan 25 leszek...
olyan rossz ez, vége szakadt a "kapcsolatnak" és a mai napig azt mondom, h szeretem, pedig nagyon rosszul bánt velem, sőt, azóta voltam mással is, aki nála különb volt, de nem ragaszkodom hozzá egyáltalán...
olyan zűrzavar van a fejemben, nem tudom, h hogyan érezhetek szerelmet, amikor tisztában vagyok vele, h lehetne jobb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!