Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolatban élnétek vagy inkább egyedül (25+)?
Biztos voltatok már olyan szerelmesek, h inkább kitartottatok a másik mellett, pedig nem érdemelte meg és nem akartatok vagy féltetek lépni. Nekem is volt már ilyen, ezért nem volt olyan egyértelmű, h az egyedüllétet válasszam, ami helyes lett volna.
Inkább 25 év felettiek válaszát várom!
Korotokat és nemeteket írjátok le, légyszi!
De jöhet a sztori is :)
köszi!
14:34
de érzem az ellentmondást:) Ennél egy kicsit bonyolúltabb, hogy miért nem akarok vele szakítani, de ha egy kicsit kevésbé lenne bonyolúlt már rég szakítottam volna vele.
Igaz én férfi vagyok de nekem is van egy történetem megismertem egy lányt akinek 10 éve volt barátja, de a csajt semmibe vette úgy beszélt vele mint a kutyával. Én és a lány egymásba szerettünk,de nem volt képes ott hagyni a barátját mert megsajnálta mindig szakítás előtt hogy egyedül lesz kifog mosni rá meghasonlok a csávó szépen adta alá a lovat hogy megváltozok stb... Ennek a vége az lett hogy velem szakított. Együtt maradtak lett két gyerekük és a csávó szépen lelépett és magára hagyta.
Ezzel csak azt akartam jelezni hogy lépni kell ha nagyon nehéz is, de lépni kell mert egy idő után meg bánni fogod hogy nem tetted meg és bele fáradol hogy folyton ez fog menni szakítani akarsz és mégsem teszed.
14.34 - nagyjából igazad van, még annyit hozzátennék, h a legtöbb esetben úgy ragaszkodunk a másikhoz, h nem is ismerjük és az agyunkkal pótoljuk ki a "hiányzó részeket" olyan dolgokkal, amelyek nekünk tetszenek.
pl. én sokszor elhittem, h igazán örül, ha lát, holott a végén mindig kiderült, h már csak szexuális szolgáltatásként tartott rám igényt...
14.34 vagyok.
Igen, ezek a "félreértelmezések" a legkegyetlenebbek. Én egy idő után jöttem rá, hogy a rengeteg különböző szintű egyszemélyes "vágynak" a külső megnyilvánulása összetéveszthető a szerelemmel.
Tehát például egy sima lángolás vagy kielégítetlen szexuális vágy vagy birtokolási vágy, de még a partnerrel való önigazolás is öltheti a szerelem álruháját, nem csak a másik lény szeretetén alapuló valódi szerelem (sőt, ez a legritkább). És az emberek jellemzően nem is ismerik fel ezek között a különbséget, és mindent szerelemnek hisznek, és ezt is várják el a partnerüktől. Aztán a végén kiderül, hogy a másik fél részéről semmi köze nem volt a szerelemhez, szeretethez, csak valami csonka, önző vágyról volt szó.
mindez szexkapcsolatra is igaz szerintem. gyakori ilyenkor az egyoldalú szerelem, ilyenkor a "szenvedő" fél mindent megtesz a másiknak, hagyja magát megalázni...stb.
az ilyesmiről mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!