Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka? Soha nem volt rám féltékeny a párom, most pedig minden nap ellenőriz merre járok, mikor vagyok elérhető, kivel hol vagyok.
Nem kell hozzá sok év, anno nálam egy évig megjátszotta a szépet meg a jót, utána fingani nem tudtam úgy, hogy ne tudott volna róla. Természetesen ha valahonnan kitiltottam én voltam a szemét hazug liba. Vannak ilyen férfiak, akik irányítani és birtokolni akarják az ember minden lépését.
Amit meg felvettél, lehet, hogy pont tényleg neki van valakije, csak hárítani akarja magáról a gyanút azzal, hogy téged zaklat. Kérdezz rá konkrétan nála.
Nem vagy te egy állat, hogy ketrecben tarson és ellenőrizgessen.
Lehet, hogy igazad van és azt leplezi, hogy neki lett valakije, vagy ilyen volt mindig, csak eddig visszafogta magát.
Sokáig nem lehet ezt elviselni - de neki se, mert a féltékenység betegessé tud válni, és minél inkább nem talál semmit, annál inkább abban lesz biztos, hogy azért nem talál, mert marha ügyesen rejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!