Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl féltékeny vagyok a barátnőmre, nem akarom hogy másé legyen. Mit tegyek?
Sziasztok.
Hol is kezdjem? Barátnőmmel együtt vagyunk 2 éve és 1 hónapja, messze lakik tőlem de már találkoztunk párszor, szeretkeztünk is. Én olyan ember vagyok aki kerüli az embereket, ő pedig társaságfüggő többnyire.
S egyszer megláttam a facebookját, arra eszméltem hogyha megbántottam valamivel akkor rögtön rohant máshoz, s majdnem össze is jött valakivel meg azt is írta neki, hogy egésznap rá gondolt miközben dolgozott..de volt olyan időszak is, amikor azt írta neki, hogy nem lehet közöttük semmi, mert belém szerelmes. Nem értem a nőket, hogy miért akarják ennyire, hogy szeresse őket mindenáron valaki.
Lehet paranoiás barom vagyok, lehet túl féltékeny is a múltjára, lehet hogy egy barom is vagyok. De ettől függetlenűl még szeretem, azért aki ő. Viszont nem tudok bízni benne, mert túlságosan szeretem nem is akarom, hogy másé legyen. Én itthonülős típus vagyok. Lehet csak magammal foglalkozom és őt bántom, annak ellenére is, hogy megbánta, hogy mással beszélt.
Mégis képes vagyok\voltam minden nap kutakodni utána.
Miért kell a féltékenységet rossz tulajdonságnak tekinteni, birtoklási vágyam van, mert őt akarom. Lehet borzasztó ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!