Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a rossz amiért féltékeny voltam a barátnőmre vagy ebben az esetben jogos? Mit gondoltok?
Az a helyzet,hogy 4hónapja vagyok együtt a barátommal.
Nagyon jól megvagyunk, megértjük egymást stb, annak ellenére hogy a természetünk kicsit más. Ő nagyon közvetlen mindenkivel, ismert személyiség, én viszonylag csendesebb vagyok, van pár jobb barátnőm és ismerősöm de nem vagyok az a társaság középpontja.
Kisebb buliban voltunk,többnyire ismerősök közt. A barátom is ismerte őket,de én már régebbről. Ott volt az egyik jó barátnőm is, és nagyon fura dolgot hallottam/láttam, amióta elgondolkodtam,hogy tényleg olyan jó barátnő-e.
Mikor jó zene volt felálltunk táncolni,odajött ez a lány i s hozzánk, észrevettem,hogy többször szembe néz a barátommal,mikor tudta a szöveget szembe fordult vele és énekelte, vigyorgott stb.
Aztán beszélgettek valamiről én közben még táncoltam,azthiszem épp a pia volt a téma, s arra figyeltem fel,hogy a csaj kérdi tőle,hogy nem mennek meginni valamit ketten? Barátom meg rávágta,hogy nem és a lány meg mondta ,hogy jól van na és fura fejet vágott.
Ez kicsit rosszul esett nekem,de a barátomnak nem mondtam semmit.
Nem akarok fölöslegesen féltékenykedni, felhozni a témát,nem akarom hogy azt lássa,hogy én esetleg felfújom az ilyen dolgokat(már ha felfújom)ezért jobbnak láttam,ha nem mondok semmit, de kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy szerintetek is fura ez az egész? Ti ezt hogy kezelnétek?
Lehet csak beszélgetni akart, nem tudom, de ismerték egymást és a többi barátnőm is barátkozik a párommal,de nem ilyen szinten, ők megkérdik,hogy hogy van stb ilyen általános dolgok,de nem hívják el mellőlem inni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!