Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alis hogy erre is feltekeny vagyok? Minek jofejkedik egy gyerekkel?
Páromnak van egy férfi haverja akinek van egy 14 éves kislánya aki 17nek simán kinéz.
A kiccsaj évek óta szerelmes a páromba.
Párom 32 éves en 21vagyok.
Meséli most a pasim hogy a haver bement hozzá a melihelyre és a kislány is menni akart mert látni akarta a páromat..
Ő mesélte hogy beszélgetett a kilánnyal meg megakartayhivni a lanyt egy forrocsokira de kiderult hogy a kislany cukros... Meg mesélte hogy mondta poenbol a kislánynak hogy "ohh ha tudom hogy meglátogatsz atoltozom" ezen mindenki rohogott...
Oke.tudom hogy nem pedofil a pasim... Plusz a haverja gyereke...de zavar..
Meg mondta a párom hogy megsajnálta mert cukorbeteg...
Szoval tudom bezeges vagyok..de zavar hogy a kiscsajnak bejön egy nála kb. 2Pévvel idősebb pasi..és a párom még poenkodik is vele...
21 vagy, ennyire elfelejtetted már, milyen kiskamasznak, kamasznak lenni?
Igen, beteges, hogy féltékeny vagy egy gyerekre. Ha meg nem beteges, akkor borzalmasan gyerekes vagy, ha konkurenciát látsz egy kislányban. Ráadásul a párod még el is meséli, miken poénkodtak, ő egyértelműen gyereknek nézi. Nőj fel, mert az írásod se egy értelmes felnőtt személyiségre vall a "melihellyel" meg a "kiccsajjal"...
Úristen, egy 14 éves kislányra vagy féltékeny?!?!?! És azért mert poénkodott vele a "pasid" és mert sajnálja azért, mert élete végéig tartó betegségben szenved már ennyi idősen?! Te nem vagy komplett...
És igen, a kamasz lányok ilyenek. Minden héten más, idősebb pasiba szerelmesek, úgy ahogy én ennyi időse Justin Timberlake-be és az egész N'sync-be szerelmes voltam.
Ne vedd már ezt ennyire komolyan és drasztikusan...Kíváncsi vagyok, hogy a pasid, mit szólna ehhez...
N25
"úgy ahogy én ennyi időse Justin Timberlake-be és az egész N'sync-be szerelmes voltam."
Óóóóó, igen, én is. Meg a rajztanáromba, a biosztanáromba, a nővérem pasijába (mondjuk szigorúan titokban), a Família Kft-ből a legidősebb srácba (asszem Ádám) és általánosságban jóformán minden idősebb pasiba, aki az ördögnél egy fokkal jobban nézett ki. :D
ma 17:19
Örülök, hogy nem voltam ezzel egyedül :D De amúgy igen, mindig másba annyi idősen :D Ment a zöld pacsi ;)
Rendben
De azt a pasim mondta hogy 14 és 17nek néz ki.
És ezt mégis miböl látta? Tán nézegeti a kislány alakját vagy a mellét vagy mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!