Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alis hogy erre is feltekeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alis hogy erre is feltekeny vagyok? Minek jofejkedik egy gyerekkel?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy férfi haverja akinek van egy 14 éves kislánya aki 17nek simán kinéz.

A kiccsaj évek óta szerelmes a páromba.

Párom 32 éves en 21vagyok.

Meséli most a pasim hogy a haver bement hozzá a melihelyre és a kislány is menni akart mert látni akarta a páromat..

Ő mesélte hogy beszélgetett a kilánnyal meg megakartayhivni a lanyt egy forrocsokira de kiderult hogy a kislany cukros... Meg mesélte hogy mondta poenbol a kislánynak hogy "ohh ha tudom hogy meglátogatsz atoltozom" ezen mindenki rohogott...

Oke.tudom hogy nem pedofil a pasim... Plusz a haverja gyereke...de zavar..

Meg mondta a párom hogy megsajnálta mert cukorbeteg...

Szoval tudom bezeges vagyok..de zavar hogy a kiscsajnak bejön egy nála kb. 2Pévvel idősebb pasi..és a párom még poenkodik is vele...

2015. okt. 24. 15:55
1 2
 11/11 Költőnő? ***** válasza:
Istenem te is beteg vagy....
2015. okt. 24. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!