Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom alkoholista.2 gyerekünk van. Kozos házunkban lakunk. Szerencsere nem agresszív. De én nem birom elviselni. Hova menjunk?
Ha nem is agresszív tán tud segíteni a Nane egyesület:
Ha jól értem nem házastársak vagytok, tehát a válás meg iylen módon elérhető vagyonmegosztás nem fog működni.
A saját fél házadat azért nem kéne ott hagynod - de eladási, vagyonelosztási kényszert meg nemigen tudsz elérni.
Ehhez az ostoba offoláshoz meg visszatérnék majd, de nehogy már magadat hibáztasd azért mert alkesz a "párod" - az a baj, hogy amíg ő be nem látja, hogy ez így gáz... veled is a gyerekkel szemben is, addig marad ezen a sínen.
20-as, te tényleg gáz vagy, csak néhány dolog, hirtelen:
"előled "menekült", az alkoholba? " - persze, mindig az a hibás, aki bajban van, régi GYK-s hagyomány ez....
'annyi gyerektartást sem fog fizetni, mint addig." - ki beszélt itt bármiféle gyerektartásról?
"soha, semmiért, semmit sem kellett tennetek, mindig, mindent megkaptatok a férfiaktól." - te tényleg így beszélsz a feleségeddel, így gondolsz rá? Klasz házasság lehet, hiába tart 20 éve.
A 7. hsz-ből: "A gyereknek nem nagyon kell ám egy alkesz apa, én is voltam olyasmi - emlékszem." - erre te le hülye tinilányázód... pedig később írta is, hogy visszaolvasni se árt.... XD
Tényleg, segíteni nem tudsz, nem is akarsz, akkor minek ez a sok szöveged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!