Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom alkoholista.2 gyerekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom alkoholista.2 gyerekünk van. Kozos házunkban lakunk. Szerencsere nem agresszív. De én nem birom elviselni. Hova menjunk?

Figyelt kérdés
O tudna hova menni.de nem megy...en hova tudnek 2 gyerekkel?külföldre szeretnek...de az ügye egyedul sem egyszerű.
2015. okt. 31. 22:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

#10-es!

Neki itélik! De ki kell fizetnie a férjnek a részét!

2015. nov. 1. 18:33
 12/23 anonim ***** válasza:
34%

Amikor elvetted, akkor is alkoholista volt? Ha nem volt az, akkor el kellene gondolkodni azon, hogy miért kezdett el inni. Talán előled "menekült", az alkoholba?

Senki nem tudja megoldani, azt a problémát, amit önmaga generál.

Feltételezem, hogy vannak rokonaitok, barátaitok, valakinek a segítségével, beszéljétek rá az elvonóra.

Hiába fenyegeted, nagyon jól tudja, hogy már mindent elveszített/elvettél tőle. Már nincs vesztenivalója, így akár kést is tarthatsz a torkához, nem fog megijedni.

De ha, újra embernek érezné magát, és tudná, hogy szükségetek van rá, akkor lenne értelme az életének, és talán önként, de kis segítséggel biztosan, menne az elvonóra.

Ha szereted, akkor segítesz magatoknak, és leszoktatod.

Ha nem szereted, és közönyös neked, akkor élhetsz a nők alkotmányba foglalt fölényével, a gyerekek mögé bújva, és elveheted tőle még azt a keveset is, ami maradt. Azért elárulom, hogy nem sok mindent tudsz még elvenni tőle, és hiába ígérik, hogy ennyit, meg annyit fognak fizettetni vele, a semminek az 50%-a is semmi. Ha nincs pénze, nem tudják behajtani tőle. Egyedül viszont még többet fog inni, majd halálra fagy. Akkor még annyi gyerektartást sem fog fizetni, mint addig. Ebben az esetben viszont az állam fizet árvaságit. Még lehet, hogy jobb is lesz, hiszen az állam biztosan, és időben fizet. Te mindenképpen jól jársz.

De a gyerektartás, és az árvasági is kevesebb, mint a havi fizetése. Végső soron akkor tudod a legtöbb pénzt kihozni belőle, ha életben tartod, kijózanítod, és elküldöd dolgozni.

Igaz etetni kell az igás állatot, de sajnos csak élve hajt csak hasznot.

Minden nő, és sajnos a törvények is melletted vannak, egy gyenge, beteg emberrel szemben. Akit ráadásul lehet, hogy te betegítettél meg.

Hölgyeim, jöhetnek a piros pacsik. :-)

2015. nov. 2. 00:24
 13/23 omba ***** válasza:
89%

de setét vagy te, 12-es.

Sherlock Holmes, sehol sincs tehozzád képest!

Az az egyetlen megnyugtató, hogy téged nem fog megbetegíteni senki nő - a két kis kezed meg csak nem.

2015. nov. 2. 07:20
 14/23 anonim ***** válasza:
9%

#13 Lehet, hogy én sötét vagyok, de én még így is, fényárban úszok, hozzád képest.

Azt hitted nem tudtam, hogy fájni fog az igazság? A női felsőbbrendűségeteket sértik a valós tények. Egyszerűen így nevelkedtetek, soha, semmiért, semmit sem kellett tennetek, mindig, mindent megkaptatok a férfiaktól. Miközben ők úgy csináltak, hogy azt hittétek, hogy milyen ügyesek vagytok. Vajon miért van az, hogy apa kicsi lánya, mindig, minden játékban nyer? Vagy hogy mindig a feleségnek van igaza? Csak nehogy elhidd, hogy ez mind tudás a részetekről!

Nem mintha megérdemelnéd, vagy érdemes lennél rá, de elárulom, hogy én túl vagyok a 40en, 2 gyerekem van, és bizony lassan 20 éve nős vagyok. Ha tetszik, ha nem, sokkal több tapasztalatom, ismeretem van, mint neked, és a többi tizenéves lánykának, akik a hozzád hasonló stílusban szoktak megnyilvánulni. Talán még egy fiút sem tudtál magad mellett tartani fél évnél tovább, de már minősíthetetlen stílusban, a semmin alapuló önbizalommal osztod az észt, álnév mögé bújva. Vajon a szemembe is mernéd mondani? Vagy akkor csak hebegnél, habognál?

Egyébként az iskolában is ilyen nehezen megy a szövegértés? Vagy ott jó tanuló vagy, tanárbácsi kedvence?

2015. nov. 2. 08:05
 15/23 omba ***** válasza:
89%

Súlyos vagy te, nagyon... beleakadsz egy gondolatmenetbe, valami téves, aberrált alapokból és mászol, csak mászol bele: elmekórtani eset.

Ha volna még az OPNI, onnan írogatnál.

Honnan tudod te, hogy a kérdező férj mitől alkesz?

Téged is a 20 éve feleséged asszony tett beteggé?

Hogy én mit merek a szemedbe mondani?

Te mikor mered ennek tizedét a feleséged szemébe mondani? :D

20 éve feleség, de azért csak a két kis kezed a párod? - sanyarú élet ez, 40 felett.

Az egy elég alapvető netes szabály, hogy mielőtt szónoklatot intézel a néphez, olvass vissza, akkor nem erősítenéd meg újra, hogy milyen butaságokat írsz!

2015. nov. 2. 11:03
 16/23 anonim ***** válasza:
10%

Látom nagyon nem megy a szövegértés. Nem hibáztatlak, nehéz dolog.

Pedig jó lenne, biztos szobatársak lennénk. :-) Mivel okos nem vagy, tutira szép lehetsz. Ez jó, mert nem az eszükért imádjuk a nőket. :-) Biztos nagyon örülnék, ha egy szobába kerülnénk. :-)

Részemről nem OFFolok tovább. Azzal, hogy engem próbálsz sértegetni, csak magadat minősíted. Legyen szép napod.

2015. nov. 2. 13:02
 17/23 anonim ***** válasza:

45%.

Leegyszerüsitett, primitiv a hsz-od.

Nem akartam ebbe belemenni. Csak oda vagy a 40 évvel a két gyerekkel, meg a 20 éves házassággal. Ezzel a mentalitással ...

És most inkább nem folytatom. Parttalan vita lenne.

De sejtem mi lehet nállatok.

Én jóval idősebb vagyok. Jóval több ideje nős, volt hivatásomnál fogva láttam elég tragédiát családokban.

Mélyen felháborit a hozzászólásod!

Amiket összehordtál nem lehet mentsége a pasinak!

Még jó hogy csak "csendes részeg"!

2015. nov. 2. 18:23
 18/23 anonim ***** válasza:
10%

Taníts Mester!

A szövegértésre is. (Most sajnos nincs időm, lassabban leírni, a gyengébbek kedvéért.)

Tisztelj meg, hogy leírod, hogy mi van nálunk!

Vagy a szűk látókörű, az érmének csak egyik oldalát látó, a másikat elutasító éned esetleg ezt nem teszi lehetővé?

Hogy még hitelesebb legyél, nekem földi halandónak, stb..., és másnak is írd már meg, hogy honnét az egetverően nagy tudásod, amivel úgy érzed, hogy feljebbvaló vagy. Hiába zársz le egy vitát a kezdete előtt, attól csak lesüllyedsz az én szintemre. De Mester te ennél különb vagy.

2015. nov. 2. 21:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Gunyolodhatsz! Pont a te szintedre nem sülyedek!

Nem vívok szellemi párbajt fegyvertelennel!

2015. nov. 2. 21:29
 20/23 anonim ***** válasza:

#19 Egyszóval = Megfutamodtál. Semmivel sem vagy különb nálam. A fölényeskedéseddel csak a saját kisebbségi komplexusodat próbálod leplezni, magad előtt.

Most van egy kis időm. Mégiscsak reagálok a kis hölgy kérdéseire is.

Én nem fogok gyáván, megfutamodni, mert a "gyáva népnek, nem lehet hazája".

Ha kell olvassátok el többször, hogy megértsétek.

"Honnan tudod te, hogy a kérdező férj mitől alkesz?":

És te honnan tudod, hogy nem attól, amit írtam? De ha kiemeled azt a részt(én nem találom), ahova leírtam, nagyon szívesen elmagyarázom, hogy mire is gondoltam valójában.

"Téged is a 20 éve feleséged asszony tett beteggé?":

Nem, mindig is őrült voltam, de napról, napra tökéletesít az élet. Erre mit lehet "értelmeset" válaszolni?????

"Hogy én mit merek a szemedbe mondani?":

Valójában ez volt a kérdés: "Vajon a szemembe is mernéd mondani?" Nem az a kérdés, hogy mit, hanem az, hogy mernéd-e? Felvállalva önmagadat. Azt, amit ide leírtál, abban a hangnemben.

"Te mikor mered ennek tizedét a feleséged szemébe mondani?":

Bármikor. Számomra a fájdalmas igazság, sokkal többet ér a kedves hazugságnál. Nálunk nincs lelki, fizikai terror. Egyik irányban sem.

"20 éve feleség, de azért csak a két kis kezed a párod?":

Erre most megint mit mondjak??? Erre nem lehet kulturáltan reagálni. Max annyit, ha a feleségem szexmegvonással büntetne, akkor elmennék más nőkhöz. De, nem hagynám magam megzsarolni.

Ezt a szabályt neked is be kellene tartanod. Ha jól tudom az oldal szabályai sem engedik, hogy másokat sértegess. De én terád, nem haragszom. :-)

"Leegyszerüsitett, primitiv a hsz-od.":

De legalább nincs tele helyesírási hibákkal. Tőlem csak ennyi tellett. Viszont ez nem volt kérdés.

Akkor te? Jóval idősebben? Jóval több ideje nős? Láttál elég tragédiát?

Akkor most mi háborít fel téged? Mitől vagy különb? Fejtsed már ki légy szíves! Szövegértés!!!! A hölgy szándékos, sértéseire, válaszként írtam le ezeket.

"Amiket összehordtál nem lehet mentsége a pasinak!":

Legyél már kedves, emeld ki, hogy hova írtam, hogy ez mentség! Hol védtem? Csak, mert nem támadom? Vagy azért, mert nem ítéltem, ész nélkül halálra? Vagy esetleg, égbekiáltó bűn megvédeni egy beteg embert? Kezdek kételkedni benne, hogy férfi vagy. Lehet, hogy te is egy unatkozó, megkeseredett, háziasszony vagy, csak öregembernek adod ki magad?

Nem elég elolvasni egy szöveget, értelmezni is kell. Én ha nem értem, akkor elolvasom még egyszer, még tízszer, és kérdezek. Azért, amit mondok vállalom a felelősséget, de azért nem, amit belemagyaráznak. Olyanok miatt sértegettek, vádoltok, amiket nem követtem el. És ha elkövettem volna, akkor sem lenne bűn. Arról én nem tehetek, hogy elhatároztatok valamit, és ha valaki nem ért egyet veletek, az rossz ember. Ez a ti problémátok, nem az enyém.

De most lassabban írom, hogy ti is megértsétek. Az éremnek két oldala van. Engem már egészen kis korom óta arra neveltek, hogy az elesetteknek segíteni kell, és nem kivégezni őket. Bocsássátok meg nekem ezt a gondolkodásmódot. Egyáltalán nem sértegettem senkit, mindössze felhívtam a kérdező figyelmét néhány dologra. Ha valótlant állítottam, akkor azt ki kell emelni, és elmagyarázni, hogy miért az! A "sötétet", és a "primitívet", nem tudom, csak szándékos sértésként értelmezni. Feltételezem, hogy a kérdező felteszi magának a kérdéseket, és eldönti, hogy mi az amit tud belőle használni. Ez az oldal nem arról szól, szerintem, hogy a nagyokosok megmondják a tutit. Arra vannak szakemberek. Aki gondolja elmondja a véleményét, vitatkozunk róla, és válogatunk, hogy mit tudunk hasznosítani belőle. De ezt lehet kulturált, felnőtt emberek módjára is. Ahogy ez a tizenéveseknek is sikerül. A 40 felettieknél, meg alapnak kellene lennie.

2015. nov. 3. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!