Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom alkoholista.2 gyerekünk van. Kozos házunkban lakunk. Szerencsere nem agresszív. De én nem birom elviselni. Hova menjunk?
Először is meg kellene neki mondani, hogy vagy elmegy elvonóra, vagy pedig bármi áron is, de lelépsz. És tényleg állni a szavad, akármennyire is nem egyszerű. Van valamennyi megtakarításod?
Annyit mindenképp elmondanék, hogy semmiképp se maradj ebben a felállásban mert a gyerekek szívják meg a legjobban. Édesanyám elkövette ezt a hatalmas hibát, így tudom milyen alkoholista apa mellett felnőni.
Ezt a távoltartási hūlyeséget hagyjátok. Leirja hogy nem agressziv.
Közös tulajdonu lakásból meg kényszerkijelenteni ... háát, nem tudom.
Gondolom kezelésre nem akar járni.
Nem irigyellek!
Beadod a vállást.
Neki van hova mennie. Ha "szerencséd" van válás után nem kell közösen osztozzatok.
Maradsz a lakásban.
Ki kell fizessed akkor a volt férjed részét. És egyedül fizethetsz minden felmerülő költséget (pl. rezsi)
Ha szerencséd van fizeti a gyerektartást. Ha nem fizeti de mázlid van, akkor az állam megelőlegzi neked és majd behajtja rajta.
A gyerekek láthatása? Ha berugva akarja a gyerekeket latni és ledokumentálod, lehet megvonják a jogát.
A külföldi munkádról.
Ha nem vonják meg a gyermekekkel kapcsolatos jogait, akkor csak az ő beleegyezésével viheted külföldre őket, stb.
Szóval ezt egyedül nem tudod végig csinálni!
Van pl a NANE( nök a nőkért) ha másnem abban segitenek merre lépj tovább.
Arra készülj fel, hogy lehet olyan eszközhöz kell folyamodnod hogy nem leszel büszke magadra.
A gyerekek miatt viszont ez igy nem folytatható!
A házat eladni, vagy leválasztani?
Amikor elmentetek, akkor hova?
Meg hát miért is mentél vissza?
A gyereknek nem nagyon kell ám egy alkesz apa, én is voltam olyasmi - emlékszem.
Hálistennek nem teheted ki, mivel az ő háza is, és a távoltartás is bromság, kiröhögnének a rendőrségen.
Elmégy dolgozni, összeszeded magad, felnőtt nő vagy. Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!