Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora probléma, ha valaki nem független, és úgy talál rá az "igazira"?
28:
"meglépett az alkoholista hajóskapitánnyal"
De meglépett.
Mi itt azt ellenezzük, ha NEM lép, hanem kettős életet él a hajós kapitánnyal, mutatva a külvilágnak, a férjnek és a gyerekeinek, hogy ő továbbra is a régi férjével él.
Vili?
28: Az egyébként külön tetszik, hogy az addiktológus meglépett az alkoholistával.:)
Össze tudsz hozni ezzel a hölggyel? Én is fontolgatom az addiktológusi pályát, és elvből kerülöm a függőket, de persze én is vonzódom néhányhoz.:) (N)
"Nem az a baj, ha valakinek jön egy másik, az a baj, ha egyszerre két vasat tart a tűzben azaz kényelemből fenntartja a régit meg izgalomból az újat."
Pontosítsunk: ha TITOKBAN tartja fenn, úgy, hogy az érintetteket becsapja, abban a hitben tartja, hogy egyedül vannak vele kapcsolatban.
36: Persze, hogy rossz, de megtette a kulcspozícióban lévő szereplő, ami tőle ebben a helyzetben emberileg elvárható, és ez a lényeg.
Az meg nem tudom, hogy jön ide, hogy ebben a helyzetben különbözőt akarnak. Pont azért kellett elmondani, hogy - a példádban - a feleségnek lehessen úgy döntenie, hogy nem akarja már ezt a házasságot.
Az egy sima elhagyási helyzet, amit leírsz, mert olyan helyzet állt elő, amiben a feleség már nem akar feleség lenni, és elválik.
Szép dolog, hogy 2 nőt (vagy többet) akar a férfi, de ha az egyik nőnek ez nem felel meg, joga van kilépni a kapcsolatrendszerből, és ebben megakadályozni (infóvisszatartással, hazugsággal, átveréssel) gazemberség.
38: Szerintem ez tévedés, többségében vannak azok a nők, akiknek megfelel, hiszen népszerűbben azoka férfiak, akiknek több nőjük is van.
Vagy ahogy Te is írtad, ha menet közben érkezik a többedik nő: maradnak, önszántukból.
Akkor pedig - bármivel is magyarázzák hiányos lélektani jártasságukból fakadóan a döntésüket - megfelel nekik.
De ez lényegtelen a kérdés szempontjából, a lényeg az, hogy aki több szerelmi partnert akar, annak nincsen joga oylanokat hazugsággal erre bírni, akik csak egyet szeretnének!
Tudni kell lemondani arról, aki nem minket akar!!
Az, hogy belemennek vagy benne maradnak ilyenben, nem jelenti azt, hogy meg is felel nekik és így ők boldogok.
Mindig ott van egy nőben a féltékenység a másikra, a feleségben, hogy a férj észhez tér, és a családot választja, vagy hogy aláírja végre a válási papírokat és elmegy, a szeretőben meg hogy elhagyja a feleségét és őt választja majd. Nem biztos, hogy beszélnek erről, nagyon tudnak színészkedni az emberek, én ezt a saját családtagjaimon is látom, hogy sokszor, amit kifele mutatnak annak nincs köze a valósághoz.
Nagyon kevés az olyan nő, aki boldogan vállalja, hogy a párja számára nem ő az egyetlen. Lehet, hogy van ilyen, és nők között is vannak csapodárok, ez igaz. De a többség nem szeret osztozni (talán még ott sem, ahol még van többnejűség, lehet, hogy ők is csak inkább elfogadják, hogy ez a szokás, de ha választhatnának, nem biztos, hogy azt az életmódot választanák).
Mellesleg apám azt szokta mondogatni, hogy több nő több anyós, minek? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!