Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora probléma, ha valaki nem független, és úgy talál rá az "igazira"?
"Mi van ha akivel együtt vagyunk, az nem az igazi? Tényleg olyan nagy bűn ez?"
Ha nincs ez tudatosítva (kimondva) a kapcsolatban, akkor igen.
Ha vérod az igazit, akkor másképp kell berendezned, felépítened az életedet a kedveseddel, mint ha ő volna az.
Pláne nem lenne szabad összeházasodni!
Házastársad csak egy lehet!
"most mindenki ezen sápítozik hogy hogy lehet..."
Konkrétan ki mindenki, mert a párján és gyerekein kívül pont senkinek nincs több érintettsége benne, mint hogy elmondják neki: mink a petivel tuttuk, hogy én várom a zigazit, és el fogunk válni, ha eljön, megbeszéltük.
Ez elég magyarázat arra, hogy HOGY LEHET.
7:
Nem a 2. kapcsolat itt a kulcskérdés, hanem az első!
Ez a dolog nem ott kezdődik, hogy megjott az igazi!
Ott kezdődik, hogy megismertem az ELSŐ embert annyira, hogy tudtam, NEM Ő AZ IGAZI, ezt kimondtam neki, megbeszéltük, és ő belement, hogy velem építsen komoly kapocslatot. Én pedig mindig emlékeztettem őt, hogy ha jön az igazi, mi szakítunk.
Ehhez krvára nem kell, hogy kopogtasson már az igazi, pláne nem kell lefeküdni hozzá az igazival!
15: Nézd, nekem ez nem teoretikus, én így csinálom, volt példs mindkettőre. Képtelen lennék méshoyg csinálni.
Számomra egyik eset sem érkezik váratlanul.
Minek jössz össze olyannal, vagy pláne költözöl össze olyannal, akivel a legalapvető, ŐT IS ÉRINTŐ érzéseidet, téged foglalkoztaó dolgokat sem vagy képes megbeszélni? Ez nonszensz!
Árnyalatra pontosan tisztában vagyunk az egymással kapcsolatos érzéseinkkel, ha nem így lenne, nem is akartam volna összejönni vele.
"Nem az igazi vagy nekem" verzió:
Ő pont így hagyott el engem - nekem nem volt hiányérzetem a kapcsolatban, neki volt, és meggyőztem arról, hogy maradjon, amíg nem talál jobbat, mert ahhoz túlságosan szeretjük egymést, hoyg ezt veszni hagyjuk. Ebben egyetértett.
És amikor jött az új lány, informált időben és elbúcsúzott tőlem.
"Jön egy új szerelem idővel" verzió:
Én poligám vagyok, ami azt jelenti, hoyg már másfél éves koromban is 2 fiúba voltam szerelmes. Namost ezt természetesen tudja akedvesem is rólam, és sokat regélek neki más szerelmeimről. Tehát az ezzel kapcsolatos érzelmeivel már tisztába került mikor összejöttünk, és nem akkor szembesül vele, mikor eljön az, hoyg én beleszeretek valaki másba. Komprende?
... pontosítok:
... nem akkor szembesül vele, mikor eljön az, hogy én kezdek összejönni is valaki mással.
(A szerelem az egy dolog, a tényleges kapcsolat az más.:))
ha már szar vmiért egy kapcsolat annyira, h képbe tudjon jönni egy harmadik; az nem egyik napról a másikra történik. Miért nem dolgoznak az emberek inkább a régin? Vagy ha nem menthető; ki kell belőle lépni és úgy adni esélyt egy következő lehetőséget.
A Te példád, h tutira kell menni a válás előtt, nekem két okból nagyon büdös.
1. ha kapcsolaton belül fekszel le mással, v kezdesz ki mással: az megcsalás. Számomra elítélendő.
2. mi a baj azzal ha vki nem úgy szakít, h nincs más? Ezzel igazából marhára tisztelettel bánsz a másikkal. Plusz, ha vkinek magával az egyedülléttel vannak problémái, az megint átgondolandó h miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!