Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha fiu azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha fiu azt mondja csajnak kicsit meguntalak már de meg mindig ugy szeretlek! De mindig veled maradok! Ha meguntalak akkor is pont olyan jo lesz veled minden csinálni! Ezt a barátom mondta :S ti ezt elhinnétek? Mert en nem :S

Figyelt kérdés
Ja mássik nap meg mar azt mondta nem is unatalak meg sak vicceltem iylen jo not nem lehet megunni :D
2010. márc. 17. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szimplán hülye a barátod.
2010. márc. 17. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Téged kihasznál az a gyerek!!! Csak arra vagy jó neki!
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Én elhinném! Istenem de jóóóóó elhinném igeeeeeen megőrülök olyannyira elhinném!!!!
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van másik csaj is a képben csak másnap vele egy kicsit megromlott a kapcsolata!
2010. márc. 17. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne hidd el neki! Minnél előbb vess véget a kapcsolatnak, mert jobb már nem lesz...
2010. márc. 17. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát..., másnap nekem már nem lett volna alkalma magyarázkodni!
2010. márc. 17. 21:36
 7/9 A kérdező kommentje:
de amugy meg nem fekudtem le wele...
2010. márc. 17. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
21 /F lehet volt mas no az eleteben de nem biztos,igazabol azt jelenti hogy megunta a sok "hulye" dumad (bocsanat a kifejezesert),megunta azokat amirol beszelni szoktal neki,igazabol arra erti hogy meg ugyanugy szeret hogy csak a tested szereti,teged mar megunt,legyel figyelmes mert a szakadek szelen van a kapcsolatotok,amig kap egy masik jo lanyt addig veled marad hogy dugjon,ha szeretkeztek,de az mar nem kapcsoltat,voltam hasonlo helyzetben,csak en nem mondtam el a lanynak hanem egyszeruen szakitottam vele mert untam hogy minden nap csak ugyanahoz a dologhoz volt kedve,hogy csak keveset beszelt es mind marhasagot,de ma mar banom,es most kezdem visszaszerezni magamnak a lanyt,ne adjal meg neki mindent,ne valaszojjal minden sms re ne vedd fel a telefont ha hiv,hivd vissza te ra egy felorara es mond hogy foglalt voltal,eszrefogja venni ha surgosen nem tesz valamit akkor elveszit,es ha nem tesz semmit akkor nem is akar tolled semmit.irjal privatban ha meg akarod hogy valaszolyak kerdeseidre,szivesen megteszem,ehez nagyon jol ertek ;) csak most faradt vagyok,nem tudok rendesen gondolkozni,remelem segitettem valamiben.hidd el jobban ismerem a fiukat mint barki mas,es fogalmad sincs egy fiu mi mindenre kepes hogy csak egy ejszakat ateljen egy novel....
2010. márc. 17. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:
koszike :))
2010. márc. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!