Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? Annyira szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Annyira szeretem a páromat, hogy legszívesebben kalitkába zárnám. Őrizném, mint egy őrző-védő szolgálat minden léptét.

Figyelt kérdés
Annyira szeretem a páromat, hogy legszívesebben kalitkába zárnám. Őrizném, mint egy őrző-védő szolgálat minden léptét. Csekkolnám a levelezéseit, a facebook-ját. Olyan kár, hogy ez megvalósíthatatlan. Majd szétfeszülök, hogy nem tudhatok róla mindent. Nehéz ügy a bizalom.

2015. okt. 29. 10:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, van, akinek az a természetes, hogy mindent megoszt, van, akinek az, hogy semmit. Én az utóbbihoz közelebb állok, mivel negatív tapasztalataim vannak a leskelődésből (nem párkapcsolatból, hanem a szüleimtől, nem hagytak tanulni, gyakran ott álltak fölöttem - jó tanuló voltam, megbízható gyerek, és még így is -, amint tudtam, zártam előttük mindent, és lett pl. külön gépem és nekik is, én most felnőttként sem tudok úgy dolgozni, hogy állnak fölöttem, egyszerűen zavar, ha figyelik, amit csinálok, szükségem van arra, hogy szabad kezet kapjak, így tudok jól teljesíteni, és ezt a mostani főnököm meg is adja).
2015. okt. 29. 11:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Két éve vagyunk együtt. Én 30, ő 48. Élettársi kapcsolat.
2015. okt. 29. 11:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az az egészségtelen, ha a felek mindenbe betekintést engednek. Mindenkinek szüksége van privát szférára! Ez nem azt jelenti, hogy titkai vannak, egyszerűen csak jár a személyes tér!

Én is titkolom a párom elől a levelezésemet, a telefonbeszélgetéseimet, a FB-beszélgetéseimet. Ami ezekből rá tartozik, azt mind megosztom vele, tudja, hogy kikkel beszélgetek, azt is, hogy miről, DE:

amikor a barátaimmal beszélgetek, akkor olyan dolgokról is szó van, amit VELEM osztanak meg, nem a párommal. Nem vagyunk EGY személy, hogy amit én tudok, azt neki is tudni kellene, és fordítva.

Én bízom benne, egészen addig, amíg okot nem ad az ellenkezőjére, és ugyanezt várom el tőle. Pedig korábbi kapcsolatomban már ütöttem meg a bokámat, minden okom meglenne a bizalmatlanságra, de ennek alapján is azt mondom, hogy ha meg akar csalni, akkor úgyis meg fog... ezt nem tudom megakadályozni azzal, hogy ellenőrizgetem. Úgyhogy inkább megelőlegezem a bizalmat, és nem parázom olyasmin, ami nem is létezik. Ha okom lesz bizalmatlankodásra, akkor majd annak megfelelően teszek lépéseket, de egyelőre erről szó sincs.

2015. okt. 29. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szeretet!

Még Süsü is tudja, hogy a lepke úgy szép, ha szabad.:)

2015. okt. 29. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:

#7:

A "személyes tér" egyáltalán nem az e-maileket vagy a pendrive-okat jelenti. Nem azzal nyersz betekintést a személyes terébe, hogy ezeket ellenőrzöd.

Más kérdés a nyitottság. A nyitottság sem abban valósul meg, hogy minden jelszavát ismered. Én hozzáférhetek a párom levelézéseihez, fájljaihoz vagy bármijéhez, ha akarok, de nem akarok. Nincs rá okom, hogy a privát dolgait nézegessem, ezért nem is kérem tőle, a háta mögött sem nézek bele, és ő is ugyanúgy tiszteletben tartja az én dolgaimat. Egyáltalán nem szükséges efféle totális kontroll a bizalomhoz vagy a nyitottsághoz.

2015. okt. 29. 12:26
 16/20 opened paradise ***** válasza:
60%

14

Ez nagyon aranyos volt! :D

Érthető,hogy emiatt is jött elő a féltèkenység,de ez akkor sem a legjobb.

Te mindent megmutatsz neki?

Ne tedd és majd átérzi.

2015. okt. 29. 13:04
 17/20 A kérdező kommentje:
Ő nagyon ritkán kíváncsiskodik, ritkán kérdezősködik. Odavagyok érte, gondolom nem látja szükségét nyomozni. Nincs rá oka.
2015. okt. 29. 13:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen egy 13 éves tinilány szintjén vagy, taps taps taps:)
2015. okt. 29. 14:30
 19/20 A kérdező kommentje:
18: De miért?
2015. okt. 29. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a szrnak kell féltékenykedni?! gondolj bele! ha elhagy, úgyis elhagy! és nem tudsz mit csinálni. nyugi!
2015. okt. 29. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!