Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék némiben tapintatosabb egy olyan szemtelenül helyes kis nővel, aki sétálás közben időszakosan igazgatja a hófehér bokafixét és meghajol a biztonsági szolgálat lelkiismeretes fináncai előtt, nagy odaadással?
Figyelt kérdés
Távol tarthatom magamtól ez irányú rossz gondolataimat egy hasonló, jól irányzott pukedlivel és a legközelebb hozzám illő, vécés néni tanácsai alapján, amivel megbombáznám az ő kegyeit, napközben a nem kevés galopp mellett, mielőtt félénken, oly hevesen kimondaná, hogy szívből szeretne engem, akár pénz nélkül is, oly könnyedén?2011. júl. 15. 22:13
2/7 anonim válasza:
A hófehér bokafixet olvasva már tudtam, hogy ez a kérdés fárasztó lesz.
3/7 anonim válasza:
Egész szépen műveled a szavaid játékát kedves kérdező.
Válasz pedig az hogy szinte sehogy ha csak nem vagy eléggé
gazdag vagy nem vagy különlegesség.
4/7 krameri válasza:
én már a tapintatosnál.
aztán a pukedlinél ledőltem a székről a röhögéstől :)
6/7 anonim válasza:
Csodálatosan gyönyörűséges barokk körmondatokat alkottál, drága kérdező, zseniális! XD
hagy válaszoljak kérdéssel: akkor most he???
7/7 anonim válasza:
Hol lehet kapni világos bokafixet ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!