Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Annyira szeretem a páromat, hogy legszívesebben kalitkába zárnám. Őrizném, mint egy őrző-védő szolgálat minden léptét.
Egyetértek az elsõvel. Az ilyen problémákkal orvoshoz kellene fordulnod mielött elfajul a dolog és valakinek baja esik. Van egy Spanyol film ami tökéletesen bemutatja ezt a szituációt, javasolom nézd meg angol felirattal.
"No estás sola Sara"
18L
Ez nem egészséges, és nem is az igazán mély szeretet jele. Ha szereted, akkor megadod neki azt a személyes teret, amit igényel.
Tudom, van, akinek nem könnyű a bizalom kialakítása, de a féltékenykedés, nyomonkövetés, kémkedés garantáltan aláássa és megmérgezi a kapcsolatot.
Úgyhogy:
1. Ne kövesd minden léptét!
2. Ne kérj "beszámolót" mindenről, amit csinál, ne éreztesd vele, hogy ezzel tartozik neked!
3. Ne olvasd az e-mailjeit!
4. Ne lépj be és ne nézz bele a fb-jába!
5. Ne nyúlj a telefonjához, ne csekkold!
6. Ne féltékenykedj, ha nincs nagyon alapos okod rá!
Ha kalitkába zárod, azzal neki és a kapcoslatnak is csak ártasz.
kinek mi a természetes, ő őrzi, védi a legbensőbb dolgait. Én sem olvasgatom az uram beszélgetéseit, mégse akarok meghalni az idegtől.
Szóval még így is beteges, még mindig.
Semmi kozod a maganlevelezeseihez, pendrivejaihoz, jelszavaihoz. SEMMI. Sem a legelejen, sem kesobb.
Beteges a felfogasod.
Valamilyen szinten azért jó észnél lenni ilyen téren mint ahogy a kérdező írja de azért bizonyos határokon belül! Túlzásba se jó esni! Viszont miért vagy ilyen kérdező? Ha van\lehet vmi ok vagy ilyesmi akkor csak legyél körültekintőbb de ne ennyire XD ne ess ebbe a hibába mint én régebben mert csak elijeszted mondjuk ez még nekem is durva!
Egyébként hány évesek vagytok mióta vagytok együtt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!