Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a mai 18 éves fiúkkal, ha még lenne sorkatonai szolgálat?
én simán bemennék, így, hogy nincs barátnőm
19 F
Azért nem csak a fiuktól kellene ilyet elvárni, hanem ti nőktől is egyfajta fegyelmet nemde???
A férfiak nem csodálom, hogy elöbb döglenek meg csak elvárások és csak ez...
Megfelelni a nőnek, a családnak, dolgozni ész nélkül, hogy eltartson és megküzdeni ezért -azért....
Azért a mai lányokban sincs nagy önfegyelem csakúgy mint a fiúkban..
Megtanulni főzni például és nem ku**rváskodni 14 évesen. Persze ez a rendszer hibája és itt mindent elmondtam...
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:10
Nem tudom, mire alapozod, hogy én nő vagyok. :)
A nőkkel szemben is vannak elvárások. Hangsúlyozom, a NŐKKEL szemben, nem a csitrikkel.
Kétségtelenül nincsen sok önfegyelem a lányokban sem. De a világot nagyrészt a férfiak uralják még ma is. Úgy alakul, ahogyan a férfiak többsége vezeti.
A főzés meg ugye, kinek hogy. De azért úgy általánosítani, hogy a főzés csak a nők dolga, szerintem erős túlzás.
"Jah igen, és tisztázni kellene a férfi és női szerepeket, mert ezek teljesen felccserélődtek..."
Szerepek? De most komolyan, felmerül a kérdés, milyen alapon van az embere belekényszerítve egy szerepbe?
Én még '99 ben voltam. Nem sokat ért. Ha lenne értelme, vagyis ha normálisan lenne kialakítva, és nem a szívatásból állna, akkor helyes lenne a csapatszellem, a kaland, a fegyelem, stb. miatt. Olyan lehetne, mint egy izgalmas csapatépítő tréning, de ami volt, az nem az.
Végigcsinálnák, főleg, ha muszály lenne, és esetleg hasznos lenne, de nem így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!