Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szexmániám tönkreteszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexmániám tönkreteszi a kapcsolatom? N

Figyelt kérdés

Előre szögezzük le, nem ment át rajtam a fél város, hosszú kapcsolataim szoktak lenni, és abból is nagyon vállalható számú.

Viszont nem kicsit szexfüggő vagyok. Napi egy-kettő simán jöhet, emellett még igényem van saját magammal is ellenni. És sajnos ez nem csak a páromra terjed ki. Sose csaltam/csalnám meg, de ha meglátok valakit, akinek erős szexuális kisugárzása van, és az esetem, gondolatban már össze is gyűrtem a lepedőt vele. És ez elég kellemetlen, főleg munkában, ha kérnek valamit, én meg máshol járok, és nem mondhatom meg, hogy "Jajj, ne haragudj, nem hallottam, mit szeretnél, mert belemerültem, hogy gondolatban épp a konyhaasztalon csináljuk"

Hiába van orgazmusom, lelkileg nem tudok kielégülni.

A másik, hogy azt élvezem, ha már kb az ájulás szélén vagyok, és némi enyhébb erőszakot, szóval sok bennem a defekt.

A párom meg nem ilyen. Ő inkább csoki, virág, romantikus vacsi, finom szeretkezés, nem kapd el a haját és ess neki hátulról

Tudnék még változni?

Perverz privátok kíméljenek.

2015. okt. 28. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

22 évesen nagy valószínűséggel nem az utolsó pasiddal vagy együtt.

Ha egyszer úgy alakul próbálj nyitni más típusú fiúk felé is, és ne köteleződj el ideje korán.

Addig pedig próbáld a legtöbbet kihozni a mostani kapcsolatodból.

Milyen srácokat fogtál ki eddig amúgy?

2015. okt. 28. 23:33
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Keress fel egy szakembert, ez még férfiban is beteges lenne. Én ismertem egy ilyen srácot, ő is nehezen küzdött meg ezzel igaz, ő azzal nem tudott mit kezdeni, hogy ne verje ki naponta sokszor, aztán hitgyülis lett és jó párszor besokkolt, hogy elfojtotta a nemi vágyait, de szó szerint epilepsziát kapott. Szóval ja, durva. Vannak egyébként nemi vágy csillapító szerek. Egyébként meg nem is szereted igazán a párod maximum hűséges vagy hozzá, ha minden x-edik f. szival összegyűrnéd a lepedőt.
2015. okt. 28. 23:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj.
2015. okt. 29. 00:26
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Hetente hányszor dugtok a pároddal?
2015. okt. 29. 00:41
 15/19 anonim ***** válasza:

BDSM-mel kapcsolatos közösségi oldalakon futottam már össze ilyen lányokkal és ők megtanulták kiélni/kezelni ezt, szóval most ennyiből nem érezlek orvosi esetnek. (Ez csak addig számít defektnek, ameddig ilyen rosszul kezeled.) Ha vonz téged az a dolog, hogy egy pasi néha jól megnevel és helyrerak, akkor mindenképpen ajánlom az ilyen témájú társkeresést. Már az is sokat segít, ha valaki olyan van melletted, aki csak megért téged.

Továbbá nem tudom, mennyi szabadidőd van, de tudom ajánlani a kreatív hobbikat is. Amikor a démonaimtól akartam szabadulni (szexuális és nem szexuális értelemben egyaránt), akkor elkezdtem rajz- és festőterápiákat tartani magamnak. El sem tudod képzelni, mennyire jó és mennyit javított a közérzetemen. :)

Hogy a mostani pároddal mit csinálj, ahhoz nem szeretnék tippeket adni. Ha tényleg mindketten együtt akartok lenni, akkor meg tudjátok találni a romantika és az extremitás közötti dolgokat (pl.: néhány tárgy, fétis, esetleg hármas szex).

Remélem segítettem egy kicsit.:)

23/F

2015. okt. 29. 03:14
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Hát ez alapból jól hangzik, de ilyen nőt max szexkapcsolatra tudnék elképzelni, hosszú távon azért ez fárasztó, és a pasik menekülnek az ilyen nők elől...:d Pl ilyenbe szerelemes lenni, akinek a nap 90 %-ában csak a szexen jár az esze (ráadásul másokkal is?)? Én nem tudnék...
2015. okt. 29. 06:52
 17/19 anonim ***** válasza:
hihetelen...nem lehetne belőled egy picit az én csajomba átültetni?! úgy kell szinte mindig 2megerőszakolni" hogy szexeljek vele, sosem mászik rám, sose kezdeményez...
2015. okt. 29. 08:29
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Úristen! -.-
2015. okt. 29. 12:18
 19/19 anonim ***** válasza:
9%

A Testi vágyak rabszolgája lettél, amiből nem tudsz sajnos szabadulni...... :S

A lelki dolgok pedig.... soha nem fogsz kielégülni, semmi nem fog tudni kielégíteni, az erőszakra fogsz vágyni, hajlamos leszel bármit megtenni, csak hogy kielégülj és ezért a legmesszebbre elfogsz menni, egyre mélyebbre fogsz süllyedni.

DE!

Igen meglehet változni.

2015. okt. 29. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!