Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elromlott a kapcsolatom
Ma már ez a sokadik ilyen kérdés... :(
Elkorcsosult a férfinem...
Kérdező: nem, nem veled van a baj. Ezt most felejtsd el! Én is azt hittem, hogy velem van a baj, az önbecsülésem a béka feneke alatt volt, de aztán akadt olyan férfi (nem is egy), aki nagyon is értékelt!
Mondd el őszintén, hogy neked milyen érzés az elutasítás, hogy milyen kétségek fogalmazódtak meg benned, és kérdezd meg, hogy szerinte mi a megoldás a problémára!
Ha azt mondja, hogy szerinte ez nem probléma, akkor szakíts, ne halogasd! Olyan emberrel ne legyél, aki semmibe veszi az igényeidet! Ha hajlandó KÖZÖSEN gondolkodni, megoldást keresni, akkor hajrá!
De ne húzzátok hónapokig, évekig! Ha nem indul el a közös megoldás felé, akkor nem fog változni a helyzet, és az önbecsülésed porig fogja rombolni ez a kapcsolat! Annyit meg nem ér egy hyposzexuális balfék!
Ilyenkor szokták mondani, hogy "beszéljétek meg", "próbáljatok ki új pózokat" stb...
Viszont amint írod ez az egész jelenség "Az utobbi egy évben" zajlik, és nem változott semmit sem. Én azt mondom, ennek a kapcsolatnak már befellegzett. Két lehetőséged van:
1. Beletörődsz
2. Továbblépsz
Tiéd a döntés.
"Elkorcsosult a férfinem... "
Nem az korcsosult el, hanem a világ.
Engem megcsaltak egyszer, még se mondom, hogy ribi az összes nő. Te se tegyél hasonló kijelentést.
Ha egy nő nem képes, fent tartani egy férfi érdeklődését, akkor nem a férfi a hibás.
#4, ha a férfiben fenn kell tartani az érdeklődést a nő iránt, az gáz.
(59F)
" ha a férfiben fenn kell tartani az érdeklődést a nő iránt, az gáz"
Asszony jó kis papucsot neveld belőled.
szerinted mennyire lehet ideges? tényleg sok gondja van? esetleg lehet fáradt?
22F
Egy éven át tartó fáradtság...
"Én még mindig szerelmes vagyok de szerintem ő màr nem.. "
Szerintem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!