Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexmániám tönkreteszi a kapcsolatom? N
Előre szögezzük le, nem ment át rajtam a fél város, hosszú kapcsolataim szoktak lenni, és abból is nagyon vállalható számú.
Viszont nem kicsit szexfüggő vagyok. Napi egy-kettő simán jöhet, emellett még igényem van saját magammal is ellenni. És sajnos ez nem csak a páromra terjed ki. Sose csaltam/csalnám meg, de ha meglátok valakit, akinek erős szexuális kisugárzása van, és az esetem, gondolatban már össze is gyűrtem a lepedőt vele. És ez elég kellemetlen, főleg munkában, ha kérnek valamit, én meg máshol járok, és nem mondhatom meg, hogy "Jajj, ne haragudj, nem hallottam, mit szeretnél, mert belemerültem, hogy gondolatban épp a konyhaasztalon csináljuk"
Hiába van orgazmusom, lelkileg nem tudok kielégülni.
A másik, hogy azt élvezem, ha már kb az ájulás szélén vagyok, és némi enyhébb erőszakot, szóval sok bennem a defekt.
A párom meg nem ilyen. Ő inkább csoki, virág, romantikus vacsi, finom szeretkezés, nem kapd el a haját és ess neki hátulról
Tudnék még változni?
Perverz privátok kíméljenek.
Nem tudnál változni, erővel biztosan nem úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
Ez most olyan, hogy vagy neked lesz rossz vagy neki. Vegyél valami turbó vibrit és használd gyakran.
talán a pasiddal beszélj erről
ha nem direktbe akkor virág nyelven,,,,,lehet ő benne lenne,csak nem tudja,hogy te ezt élveznéd,szeretnéd
Köszi, 76-os :D
Már gondoltam rá egyébként, csak nem jutottam el a megvalósításig
Nimfomán vagy, mármint orvosi értelemben.
Volt olyan pasid, aki kellően durva volt veled? És akkor sem voltál lelkiekben kielégült?
Változni tudsz, de szerintem gyökeresen nem.
Hány éves vagy?
Nem volt még, valahogy nem az ilyeneket fogom ki.
22, szégyen a fejemre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!