Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van kapcsolatom, de van egy srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van kapcsolatom, de van egy srác?

Figyelt kérdés

...aki nagyon tetszik. Nem igazán ismerem, régebben szemeztünk , de ennyi. Akkor még nem volt kapcsolatom.Amiket tudok róla, az viszont megfogott. Mivel nem ismerem túlzottan, így idealizáltam. Szeretem a párom, de ez a másik gyakran eszembejut.

Hogy 'felejthetném el', vagy mit tegyek?

Az utóbbi időben már nem is szoktam látni, mégis eszemben van.

2015. szept. 30. 22:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mit tudsz róla amo megfogott?
2015. szept. 30. 22:41
 2/17 RRR ***** válasza:

legyél sokat a pároddal

beszéld meg vele mi az ami hiányzik a részéről feléd

szexelj minél többet vele

2015. szept. 30. 22:43
 3/17 A kérdező kommentje:

Pl,hogy nem egy nőcsábász. Hasonló az érdeklődési körünk, a felfogásunk.

Illetve több közös ismerős mondta,hogy hasonlóak vagyunk, passzolnánk.

(Ők nem tudták,hogy tetszik.:) )

2015. szept. 30. 22:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Még most szakíts a pároddal mielőtt megcsalnád.
2015. szept. 30. 22:47
 5/17 anonim ***** válasza:
beszéltél már vele?
2015. szept. 30. 22:47
 6/17 A kérdező kommentje:
Sosem csalnám meg a barátom. Sem vele, sem mással. Ő attól nekem jóval többet ér. A másikat még előtte ismertem meg. Inkább zavar, hogy még mindig a fejemben jár.
2015. szept. 30. 22:51
 7/17 A kérdező kommentje:
Beszéltem, de nem sokat.
2015. szept. 30. 22:51
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha folyton a másik srácra gondolsz, akkor az egyértelmű, hogy a jelenlegi nem igazán jó. Úgy teljesen értelmetlen kapcsolatban lenni, ha közben más után vágyódsz. Kit akarsz becsapni? Minél jobban próbálod majd elfelejteni ,annál inkább eszedbe jut majd. Tudatosan nem lehet megválasztani, hogy kihez vonzódjunk. Szerintem szakítsd meg a kapcsolatod a pároddal, ne raboljátok egymás idejét, és keresd meg azt, akire gondolsz. Számtalan olyan esetet ismerek, ahol a nő teljesen odáig volt valakiért, de mégsem vele jött össze, hanem egy számára teljesen középszerű fazonnal, mind megbánta, és ha tehetnék nem így csinálnák, de már családjuk, gyerekeik vannak, így nincs visszaút.
2015. szept. 30. 22:54
 9/17 anonim ***** válasza:
és miről?
2015. szept. 30. 22:54
 10/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az a gond, hogy idealizáltam. Ha jobban ismerném lehet másabb lenne.
2015. szept. 30. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!