Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kapcsolatom, de van egy srác?
...aki nagyon tetszik. Nem igazán ismerem, régebben szemeztünk , de ennyi. Akkor még nem volt kapcsolatom.Amiket tudok róla, az viszont megfogott. Mivel nem ismerem túlzottan, így idealizáltam. Szeretem a párom, de ez a másik gyakran eszembejut.
Hogy 'felejthetném el', vagy mit tegyek?
Az utóbbi időben már nem is szoktam látni, mégis eszemben van.
Sajnos régóta vonzódom.
A barátommal meg nagyon ellentétesek vagyunk, a fontos dolgokban (jövő , értékrend stb) viszont nem.
Eltudnám vele képzelni az életem, bár kicsit zavar, hogy több dolgot amit szeretek/ érdekel azt hülyeségnek tartja.
A másikkal viszont ez is közös amennyire tudom.
Szerintem ezért is vonz.
Hmm, hát végül is a te életed, a te döntésed, mi csak tanácsokat tudunk adni.
Amúgy mi az amiben ennyire megegyeztek, mi az ami annyira vonzz benne?
Amennyire tudom sok mindenben.:D Apróbb dolgoktól a nagyobbakig. Tehát filmekben, zenében , könyveken át addig, ahogy az élethez állunk hozzá, ahogy egy párkapcsolathoz... stb. De ez ugye akkor derülne ki jobban ha rendesen ismerném.
De ilyen dolgok miatt mondták, hogy passzolnánk.
A mostani kapcsolatod biztos, hogy nem jó, és erre ez a másik a jelzés. Teljesen mindegy, hogy a másikkal összepasszolnátok-e vagy sem, a mostani kapcsolatod már csak megszokás, annak meg semmi érdelme, csak észre kellene venned.
Hülyeségnek tartja a párod azokat a dolgokat, amik neked fontosak? Hát, már megbocsáss, nem kell mindenben egyezni, de én ezt azért nem fogadnám el. Össze sem jönnék olyannal, aki hülyeségnek tart valamit, ami nekem fontos, teljesen mindegy, hogy egyébként van, amiben hasonló a jövőképünk. Nagyon sok emberrel lehet hasonló a jövőképünk, de a nagy viták, az elnyomás, a megalázkodás az aprónak látszó dolgokból kezdődnek. Meg akarod várni ezt? Egy jó kapcsolatban úgy lehetsz önmagad, hogy nem kell a párod előtt cikinek gondolnod semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!