Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy válasszak a többéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy válasszak a többéves kapcsolatom és az új srác között?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk 4 éve és minden jó volt úgy, ahogy együtt csak eddig se jártunk se hova hiába könyörögtem mert utál bulizni sok veszekedés volt eddig.. stb.. de szeretem, azt hiszem és ö nagyon szeret azt tudom de fiatal vagyok és nem akarom h később jöjjek rá h nem voltam sehol sem.. nem csináltam semmit az életemmel.. első szerelmem ö az első az életemben..

De viszont itt van ez a srác és szerelmet nyújtana nekem mehetnék bulizni barátnőimmel is stb … tudom h ö is szeretne.. de nem tudok választani mert nem akarom h végettem menjen tönkre a régi kapcsolatom nem akarom h köpködjön utánam mert már együtt is élünk.. és így bonyolultabb minden..

A barátnőmmel beszélget a srác akkor mindig elmeséli neki h mennyire szeretne összejönni velem és mennyire ragaszkodik hozzám. Amikor én beszéllek vele akkor minden gondom bajom el száll csak rá tudok gondolni szeretem a mosolyát a személyiségét ahogy rám néz szóval mindent ami ő.

A mostani barátom: Mindig hív ölelget azóta amióta új esélyt, adtam neki.. mindig elmondja h szeret mindig mindent megkaptam tőle de nem azért vagyok vele csak ha elhagyom azt vágja a fejemhez h persze meny mindent kaptál tőlem, azóta minden jó .. rossz h egyszer meg ütött meg csattantam már a falon.. azóta nem volt semmi.. mindenben mellettem ált, ami baj történt velem eddig ..fogta végig a kezem.

18l

2011. júl. 3. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Úgyis azt fogod választani, amelyik jobban néz ki.
2011. júl. 3. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:

ugyanez volt velem, csak 2 évig voltunk együtt és nem ütött meg soha..

én az új szerelmet választottam, és nem bántam meg.

Nem akarom h az án hibámból dönts rosszul, csak elmondom a véleményem

szóval

ha igazán szereted a barátodat, vagy ha igazán szeretnéd, akkor nem gondolnál arra a másik fiúra, sem arra h elhagynád... sztem ez már csak megszokás, erős kötődés, de nem szerelem.

ugyanezvolt.. és elhagytam, öszejöttem egy másik fiúval, eleinte furcsa volt és úgy éreztem hiányzzik, de mostmár minden jó és nem hiányzik.. nekem annyiból volt rossz és nehéz szakítani, hogy folyton azzal fenyegetett h megöli magát, de végülis hál' istennek nem tette meg és azóta békénhaggyuk egymást! 18L

2011. júl. 3. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!