Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak TIC betegsége van (motoros és vokális egyaránt), amit kezdetben nem vettem észre. Most, hogy együtt élünk, és napokat töltünk egymással (hétvége), úgy érzem kiábrándultam belőle. Ti mit tennétek? Bővebben lent.
Fél éves a kapcsolatunk,de már 5 hónapja élünk együtt.A kezdetek kezdetén csak a köhögés,illetve egyre gyakoribb fura torz hang (mintha héliumos lufiba slukkolt volna) volt gyanús,amit később rángás kísért. Mostanra olyannyira elfajult a dolog,hogy mikor az ágyból tévézünk,megfájdul a fülem a folyamatos "huppogásától",és alig hallom a műsort tőle.Aztán rázendít a héliumos hangon,majd váll rángatva ugrik helyből hármat...Nem merek vele sehova elmenni,mert bár tudom,hogy nem ő tehet róla,ennek ellenére mindenki furán néz rám,és kérdezgetik,hogy milyen betegség ez...Úgy érzem teljesen kiábrándultam belőle,és nagyon idegesít...Már szinte beszélgetni sem szeretek vele a fent említett dolgok miatt.
Szerintetek én vagyok a bunkó???
Sajnos nem bírtam ki nevetés nélkül. Elképzelem, ahogy "rázendít a héliumos hangon,majd váll rángatva ugrik helyből hármat"...
Lehetne akármilyen jó ember, én ezt nem bírnám elviselni. Tényleg kiábrándító.
Nem vagy bunkó. Szerintem keress egy normális férfit.
Azért többségében egyet értetek velem, làtom.Ez megnyugtat;a tudat, hogy nem vagyok érzéketlen, untoleràns...
Ti megpróbálnátok konkrétan a problémáról beszélni vele?
Természetesen! Elmondanám, hogy mi zavar, már nem érzek iránta semmit, stb. És, hogy a betegsége közénk állt. Nem ő tehet róla, de nagyon nehéz együtt lenni egy tartósan beteg emberrel.
Ne tedd tönkre magad, keress mást, és ő is találhat valakit, aki hosszú távn is elbírja a tikkelést. Én is falra másznék tőle, mert rhadt zavaró.
Nem, nem bírnám elviselni, és megértem, hogy most lelkifurdalásod van. Ne legyen!
Volt egy barátom, aki csak krákogott állandóan. Mindig, mindenhol. Semmi baja nem volt, csak krákogott. Már anyámékat is zavarta, és bár nem szóltak, de felsóhajtottak, mikor este elment tőlünk. Aztán engem is elkezdett zavarni a krákogás. És én éreztem magam szar alaknak, mert szakítottam vele. De sajnálatra nem lehet építeni egy kapcsolatot.
Teszek fel egy másik kérdést:
Mit csinálnál ha kiderulne, hogy ettől a férfitól terhes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!