Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyet tesz, van még nekünk egymással dolgunk?
Szerintem korrekt dolog tőle, hogy nem akarja megbántani az anyját. A lehetőségeihez képest még neked is kedvezett, hiszen megmondta neki, hogy hagyjon téged békén. De egy férfinek két fontos nő van az életében, az egyik a párja, a másik az anyja. Ha az édesapád szólogatna be a párodnak, akkor te megvédenéd? Szerintem te sem.
Vagy az is lehet, hogy az anyja valóban egy zsarnoki teremtmény. De ne gondoljunk a legrosszabbra rögtön. :)
Én SOHA, de SOHA nem lennék együtt olyan pasival, aki nem véd meg az anyjával szemben.
Az én anyósom is 10 körömmel kapaszkodott a fiába áskálódott, fúrt. Voltam én ronda, öreg, k..va meg minden egyéb is.
A párom senkivel sem veszett össze, mégis leállította az anyját. Sőt, azt kell mondjam, nekem jól jött az áskálódás, irányítás, beleszólás, mert annál hamarabb költöztünk össze.
Elbeszélgetek az anyjával, de totál felszínesen és soha nem fogunk bízni egymásban. Viszont mindketten ugyanazt a pasit imádjuk, persze másképpen, ezért kénytelenek vagyunk elviselni egymást. Ő már nem szól bele semmibe, néha a kisfiát próbálja rángatni, de az sem jön már össze.
Nálam mérföldkő volt ez, ha nem védett volna meg az elején, már biztosan nem lennénk együtt.
Ez teljesen attól függ, hogy ki-miért akasztott tengelyt a másikkal.
Ha anyám kezdene ki, nyilván... de ha te kötsz bele (esetleg más fűbe vagy fába) akkor biza edd csak meg, amit főztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!