Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit várhatok ettől a férfitől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várhatok ettől a férfitől?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban vagyok egy 28 éves férfival, én 25 éves nő vagyok. (még nem élünk együtt).

Párom (férfi) erőltetett sportkarrier,az anyja által..

anyjával való kapcsolata ramaty, folyamatosan veszekednek, minden egyes apróságért kiabál vele az anyja, még akkor is, ha én ott vagyok.

A nőt még nem láttam soha se szívből mosolyogni, pedig rengetegszer voltam/ vagyok náluk.

Az apja a családban egy dobogó szívvel rendelkező szellem. Otthon szó szerint a kutyának több szavazati joga van,mint a férjnek. Ővele is mindenért üvölt a nő. Ennek ellenére az apja még is el-el énekelgeti a maga kis nótáit és mosolyog, próbál létezni ebben a családi milliöben. Csodálom, hogy még képes nevetni is.

Elnyomott férfiként éli napjait. Férfiasság, és határozottság jeleit aligha mutatva.

Milyen hatással van ez egy fiúgyermekre, tovább milyen felnőtt férfi lesz így belőle?

Sajnos, túl sok negatívumot tudnék most ide írni a páromról, de kíváncsi vagyok, hogy külső szemmel mi az amit ebből leszűrtök.

2015. okt. 22. 21:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

együtt él a szüleivel, van egy tesvére, azzal ugyan úgy bántak, de már elköltözött ő régóta.

Nagyon megbánta ezt az erőltetett sportkarriert...

testalkatra viszont úgy néz ki, mint egy Auschwitzi- fogolytábor .. (iszonyat vékony, szálkásnak alig mondanám, inkább csont és bőr)

mellette dohányzik, egészségtelen kólákon és energia italokon él.

Ha szólok neki a cigiért, meg hogy kóla helyett igyon inkább ásványvizet, esetleg gyógyteákat stb.. én vagyok lehülyézve.

Hajnalokig fenn vagy számítógépes játékokkal játszik...

Persze ezért is szóltam neki, hogy legyen egy rendszer az életébe, de újfenn csak én vagyok a hülye...

(egyelőre nem költöztünk össze, de nem igazán látom, hogy lenne így értelme)

szeretem őt, de ez meg fogja ölni az érzéseimet...

2015. okt. 26. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!