Mikorra várhatok eredményt gyerektartás behajtása ügyben?
jó sokára, sajnos :(
Az én lányom 7 éves, 7 éve egyetlen petákot sem kapok az apától!
2006-ban született a lányom, először 2008-ban mentem végrehajtóhoz, azóta semmi....többször mentem bíróságra, rendőrségre, mondjuk nincs vagyona és kifejezetten kerüli a bejelentett munkát (ezt közös ismerősöktől tudom) ettől függetlenül az utólsó feljelentésem tavaly májusban rendőrség által történt, az ügy folyamatban, és kb 2 hete kaptam egy levelet hogy további nyomozás folyik, majd még innen is hivatalból ők fogják kiküldeni a bíróságra.
Ha van saját avgyona talán 1-2 éven belül lesz eredmény, soksiekrt az utóbbiakhoz.
Hát kedves 5-ös...
Nem tudom, hogy ez hogy működik, mert ha neked ilyen egyszerű volt, akkor te vagy a tisztes példák kivétele.
Édesanyám a húgom után 5 éve nem kap, 25 millás saját tulajdonú lakása van, nem terheltek rá, (hivatalos netto keresete: 40.000.-) amúgy keres 250-270 körül. a lényeg h 5.000.- os gyermektartást ítéltek, és még ezt sem nyögi abból a sokból....3 éve folyamatban van az ügy, azóta semmi....szintén hol végrehajtónál, hol bíróságon az ügy....eddig semmi, pedig lenne mire terhelni.
A volt ferjem (2 gyerekem apja) a valas utan Nemetorszagba költözött es soha semmilyen tartasdijat nem fizetett. A gyerekeket nem is latogatta, illetve a szüleit küldte hozzam "elkönyörögni" a gyerekeket lathatasra, evente egyszer.
Többször jelentettem fel, nem törtent semmi, mivel csak alacsony jövedelme van, nyugdij, mivel allitolag megbolondult (skizofrenia).
A nagyszülök halalosan megsertödtek, ha meg mertem emliteni, hogy esetleg adhatnanak penzt az unokaikra...
A nagyfiam mar felnött, de ugy, hogy az apja egyszer sem fizetett ra. A lanyom föiskolas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!